Blake FOUNTAIN

Profesor american specializat pe sistemul Cambridge

Dupa aproape 8 ani petrecuti in Romania, Blake a devenit un foarte bun cunoscator al nevoilor reale de formare a copiilor. Cu o experienta de 14 ani in predarea limbii engleze ca limba straina, a acumulat experinta in lucrul cu copiii de diverse varste, fiind specializat in pregatirea pentru testarile Cambridge. A asistat si adulti in invatarea limbii engleze si a limbii engleze de business si contabilitate.

Dornic de a descoperi lumea, Blake a inceput sa calatoareasca prin lume ajungand astfel si in Romania. Ceea ce a fost prevazut initial ca o vizita scurta s-a transformat, in cele din urma, intr-o poveste frumoasa si autentica. Si intr-o familie frumoasa -:)

Blake este certificat CELTA si, in ultimii 7 ani, a colaborat – ca profesor de limba engleza – cu prestigioase institutii de invatamant din Romania.

Blake Fountain nu este doar un profesor care preda limba engleza; el aduce in sala de clasa spiritul si atitudinea pozitiva specifica celor din Statele Unite, le vorbeste copiilor despre cultura si sarbatorile americane, despre toleranta, democratie si libertate, valori care definesc orice comunitate armonioasa.

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter