Bufnita din Tei se prezinta

Sunt un Club de activitati recreative pentru copii, situat in Sectorul 4. Limbi straine (engleza si germana) cu profesori experimentati, dezvoltare personala, arta (pictura, actorie, muzica), inginerie sau robotica – prin cursurile de Lego, cursuri de sah, activitati de tip atelier senzorial sau hand-made, chiar si Yoga pentru copii sau coaching educational … toate sunt in centrul preocuparilor mele. 

Contrar asteptarilor, mi-am facut cuibul intr-o cladire foarte luminoasa, chiar la strada (in sectorul 4, vis-à-vis de Piata Sudului), cu o amenajare placuta ochiului si mintii.

Si pentru ca nu sunt o bufnita oarecare, ci una care prefera umbra ramurilor de tei, vei vedea ca am obiceiuri neobisnuite; de exemplu, imi place sa filozofez pe diverse teme, sa construiesc, sa mesteresc, dar si sa ma delectez cu delicatul “parfum al teilor in floare”.

A-propos, stiai ca pentru unele popoare din trecut teiul simboliza altruismul si exista credinta ca ii face pe oameni sa spuna adevarul? In diverse regiuni ale lumii teiul este considerat in continuare un copac sacru.

La fel, si Teiul meu e magic, poate sa ii invete pe copii multe lucruri, prin indeletniciri educative si amuzante care le vor stimula creativitatea. Avem mai de toate; te invit sa decoperi pe site-ul meu cat de nemarginit este universul educatiei.

Astept, dara, interlocutori cu care sa fac schimb de idei si carora sa le impartasesc din intelepciunea mea.  

FA O ALEGERE CARE SA CONTEZE PENTRU VIITORUL COPILULUI TAU !

VINO AICI CU COPILUL TAU.  VA INVATA SI SE VA DISTRA CU POVESTILE MELE PLINE DE TALC!

>>> ORAR SCOALA DE VARA 2018 <<<

 

 

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter