Before and After School

Before & After School la Bufnita din Tei

Programe cu accent pe educatie non-formala, acompaniate de coaching scolar si activitati recreative

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

790 RON

790 RON

Educaţia copiilor nostri primează in fata tuturor problemelor de care ne lovim si care cer solutionare urgenta. In realitate, cea mai urgenta “problema” este asigurarea unui mediu educativ si creativ in care copiii sa se dezvolte. Pentru binele lor. Nu pentru linistea bunicilor sau a matusii, nu pentru confortul sau usurarea parintilor, desi aceste aspecte nu sunt deloc de neglijat; o stiu din proprie experienta.

Fondatorii si adeptii conceptului de invatare continua explica faptul ca un proces educational de calitate este acela care asigura o invatare continua, in timpul scolii si dupa scoala, pe parcursul anului scolar (scolile din tarile dezvoltate au program zilnic reglementat de la 08:00 la 16:00, urmate de diverse optionale), dar si pe durata vacantelor scolare, macar partial. Intr-un mod adaptat, desigur, si cu intelegerea fenomenului nu ca acumulare in stil academic, ci si – sau mai ales – ca invatare integrata in procesul de traire si cunoastere a lumii din jur, prin joaca si experimentare nemijlocita. Invatarea formala si invatarea non-formala sunt cele doua ingrediente necesare, in “dozajele corecte”.

Bufnita din Tei este un centru axat pe invatarea non-formala si pe dezvoltarea copilului prin activitati creative. In activitatile noastre zilnice incercam sa oferim, deci, ingredientul atat de necesar in procesul de formare: educatia non-formala. Cu aceasta experienta si cu acest crez pornim in noua misiune a Programelor Before & After-school.

In cadrul acestor programe, un loc important o vor avea consolidarea intelegerii informatiilor obtinute la scoala si efectuarea temelor. Aici trebuie sa ne cerem scuze pentru ca vom abuza de termenul “tema”, dar este o realitate pe care trebuie sa o integram in activitatea noastra. Temele exista si temelor nu le place sa fie ignorate 🙂 . Trebuie doar sa ne imprietenim cu ele. Temele se parcurg individual, cu monitorizare de catre un cadru didactic specializat. Copiilor li se permite sa aiba fiecare propriul ritm, in functie de nevoile lor scolare si tipul de activitate parcurs, conform orarului. Totodata, vom avea in vedere eventualele recomandari din partea cadrului didactic de la scoala si a optiunii parintilor, precum si de evaluarile efectuate de Centru.

Dorim sa stimulam formarea grupelor cu elevi din diverse clase si diverse scoli, fenomen care va fi benefic pentru copii. Acestia vor invata sa accepte si sa relationeze cu noi colegi si vor parcurge temele şi activitatile cu alti dascali decat cei de la clasa. Astfel, dispare fenomenul de favoritism si falsa imagine de elev bun care ar putea fi proiectata de propria invatatoare. Cadrele angajate sunt retribuite pentru a performa in activitatile parcurse si pentru a obtine rezultatele propuse.

After School

Before School

Programul se adreseaza copiilor din Invatamantul Gimnazial si este configurat dupa urmatorii parametri:

 • 07:45 – 08:00 – sosirea copiilor;
 • coaching scolar avand ca scop consolidarea intelegerii informatiilor acumulate la scoala, efectuarea individuala a temelor si verificarea acestora prin discutii cu cadrul didactic (in principal pentru materiile romana, matematica, fizica, chimie);
 • gustare – fructe;
 • activitati si jocuri de socializare, instructive si recreative;
 • masa de pranz – asigurata prin firma de catering, vesela de unica folosinta;
 • 11:45 – 12:15 – plecarea catre scoala.

Pret fix lunar: 790 lei/luna


After School

Programele se adreseaza copiilor din Invatamantul Primar si sunt configurate dupa urmatorii parametri:

=> Program scurt – Atelierul de Teme

Program format din sedinte zilnice de lucru, in intervalul 14:30 – 16:30, in cadrul carora elevii de clasele I-IV vor avea ocazia sa isi faca temele la toate disciplinele in afara de limbile straine, pentru care oferim posibilitatea participarii la cursurile Centrului dedicate limbilor engleza si germana.

Copiii vor fi incurajati sa parcurga temele individual, iar cadrul didactic (invatator ciclu primar) va interveni pentru a clarifica si consolida aspectele importante. In functie de ritmul activitatii si de timp, invatatorul va propune copiilor si exercitii suplimentare, din culegeri dedicate nivelului lor.

ORAR: zilnic, Luni – Vineri,

 • Clasele I – II, in intervalul 14:30 – 16:30 | Pret: 390 RON
 • Clasele III – IV, in intervalul 14:00 – 16:30 | Pret: 490 RON

Abonamentele lunare includ 40 (cl. I-II) / 50  (cl. III-IV) ore de lucru, echivalentul a 9.75 RON/ora. Cost lunar fix.

 

=> Program lung

Se desfasoara in intervalul 12:00 – 16:30 si contine alaturi de o perioada de relaxare si servit masa, sedinte zilnice de lucru pentru efectuarea temelor la toate disciplinele cu exceptia limbilor straine.

 • 12:00 – 12:30 – sosirea copiilor;
 • masa de pranz asigurata prin firma de catering, vesela de unica folosinta;
 • 13:30 – 16:30 – activitati educationale

ORAR: zilnic, Luni – Vineri, 12:00 – 16:30 | Pret: 790 RON 


Preturi & Beneficii – Before & After School

 • Pretul Programelor este fix, exprimat lunar si nu include cursuri/activitati de tipul celor Optionale;
 • Gustari cu fructe gratuit;
 • Nu se scad din pretul abonamentului zilele declarate libere de catre Guvern (ex: coduri meteo, punti cu Sarbatori legale) si absentele copiilor;
 • In perioada Vacantelor Scolare publicate la inceputul anului scolar si a zilelor libere nationale Programele de Before & After School nu au loc. In functie de solicitari si de dorintele parintilor, se vor organiza programe recreative extinse consta cost;
 • Cursantii programelor Before & After School beneficiaza de un Discount suplimentar de 5% la Cursurile / Activitatile sustinute in cadrul Clublui Bufnita din Tei;
 • Se acorda discount 5% pentru frati/surori;
 • Nu se pot cumula mai mult de 2 Discounturi concomitent;
 • Optional, asiguram si transportul de la scoala (se adauga 290 RON la taxa lunara);

Scoli in proximitatea Centrului Bufnita din Tei: Scolile Gimnaziale 190, 96, 99, 108, 129, 189, 113, 133, 194, Scoala Martisor, Colegiul Catolic Sf Iosif, Scoala Emil Racovita, Scoala Ionel Teodoreanu.

Locuri LIMITATE.

Ocuparea locurilor la Programele Before & After School se va face in ordinea rezervarilor si a achitarii taxei de inscriere (100RON).

 Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

 

Cursuri IT la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter