Before and After School

Before & After School la Bufnita din Tei

Programe cu accent pe educatie non-formala, acompaniate de coaching scolar si activitati recreative

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

990 RON

990 RON

890 RON

890 RON

Before & After School la Bufnita din Tei – incepand cu luna februarie 2018.

Educaţia copiilor nostri primează in fata tuturor problemelor de care ne lovim si care cer solutionare urgenta. In realitate, cea mai urgenta “problema” este asigurarea unui mediu educativ si creativ in care copiii sa se dezvolte. Pentru binele lor. Nu pentru linistea bunicilor sau a matusii, nu pentru confortul sau usurarea parintilor, desi aceste aspecte nu sunt deloc de neglijat; o stiu din proprie experienta.

Fondatorii si adeptii conceptului de invatare continua explica faptul ca un proces educational de calitate este acela care asigura o invatare continua, in timpul scolii si dupa scoala, pe parcursul anului scolar (scolile din tarile dezvoltate au program zilnic reglementat de la 08:00 la 16:00, urmate de diverse optionale), dar si pe durata vacantelor scolare, macar partial. Intr-un mod adaptat, desigur, si cu intelegerea fenomenului nu ca acumulare in stil academic, ci si – sau mai ales – ca invatare integrata in procesul de traire si cunoastere a lumii din jur, prin joaca si experimentare nemijlocita. Invatarea formala si invatarea non-formala sunt cele doua ingrediente necesare, in “dozajele corecte”.

Bufnita din Tei este un centru axat pe invatarea non-formala si pe dezvoltarea copilului prin activitati creative. In activitatile noastre zilnice incercam sa oferim, deci, ingredientul atat de necesar in procesul de formare: educatia non-formala. Cu aceasta experienta si cu acest crez pornim in noua misiune a Programelor Before & After-school.

In cadrul acestor programe, un loc important o vor avea consolidarea intelegerii informatiilor obtinute la scoala si efectuarea temelor. Aici trebuie sa ne cerem scuze pentru ca vom abuza de termenul “tema”, dar este o realitate pe care trebuie sa o integram in activitatea noastra. Temele exista si temelor nu le place sa fie ignorate 🙂 . Trebuie doar sa ne imprietenim cu ele. Temele se parcurg individual, cu monitorizare de catre un cadru didactic specializat. Copiilor li se permite sa aiba fiecare propriul ritm, in functie de nevoile lor scolare si tipul de activitate parcurs, conform orarului. Totodata, vom avea in vedere eventualele recomandari din partea cadrului didactic de la scoala si a optiunii parintilor, precum si de evaluarile efectuate de Centru.

Dorim sa stimulam formarea grupelor cu elevi din diverse clase si diverse scoli, fenomen care va fi benefic pentru copii. Acestia vor invata sa accepte si sa relationeze cu noi colegi si vor parcurge temele şi activitatile cu alti dascali decat cei de la clasa. Astfel, dispare fenomenul de favoritism si falsa imagine de elev bun care ar putea fi proiectata de propria invatatoare. Cadrele angajate sunt retribuite pentru a performa in activitatile parcurse si pentru a obtine rezultatele propuse.

After School

Before School

Programul se adreseaza copiilor din Invatamantul Gimnazial si este configurat dupa urmatorii parametri:

 • 07:30 – 08:00 – sosirea copiilor;
 • coaching scolar avand ca scop consolidarea intelegerii informatiilor acumulate la scoala, efectuarea individuala a temelor si verificarea acestora prin discutii cu cadrul didactic (in principal pentru materiile romana, matematica, fizica, chimie);
 • gustare – fructe;
 • activitati si jocuri de socializare, instructive si recreative;
 • atelier PIXEL Mania (1 atelier / saptamana);
 • masa de pranz – asigurata prin firma de catering, vesela de unica folosinta;
 • 11:45 – 12:15 – plecarea catre scoala.

After School

Program pentru copiii din Invatamantul Primar:

 • 12:00 – 12:30 – sosirea copiilor;
 • masa de pranz – asigurata prin firma de catering, vesela de unica folosinta;
 • coaching scolar avand ca scop consolidarea intelegerii informatiilor acumulate la scoala, efectuarea individuala a temelor si verificarea acestora prin discutii cu cadrul didactic;
 • atelier PIXEL Mania (1 atelier / saptamana);
 • gustare – fructe;
 • optionale & leisure-time (activitati si jocuri de socializare, instructive si recreative);
 • 17:30 – 18:00 – plecarea catre casa.

Optionale

Lista programelor optionale, atat pentru Before School cat si pentru After School, este deschisa si variata, existand posibilitatea de a alege dintre urmatoarele Activitati: Limba Engleza, Limba Germana, Dezvoltare Personala, Programare & IT, Sah si GO, Robotica & Inginerie, Arte vizuale (pictura, desen, grafica) si Actorie.

Mentiune: pentru sustinerea unei activitati optionale este necesar un numar minim de 5 copii in grupa.

Pret & Beneficii – Before & After School

Pret: 990 lei/luna <=> 890 lei/luna

 • Pretul Programelor de Before & After School este exprimat lunar si nu include cursuri/activitati de tipul celor Optionale. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs;
 • Optional, asiguram si transportul de la scoala (se adauga 100 RON la taxa lunara);
 • Se acorda discount 5% pentru frati/surori;
 • Copiii inscrisi la Programele Before & After School beneficieaza de un discount de 10% la Activitatile Clubului Bufnita din Tei – reducere care nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Scoli in proximitatea Centrului Bufnita din Tei: Scolile Gimnaziale 190, 96, 108, 113, 133, 194.

Locuri LIMITATE. Ocuparea locurilor la Programele Before & After School se va face in ordinea rezervarilor si a achitarii taxei.

 

Orarul complet al ACTIVITATILOR Clubului Bufnita din Tei il gasesti AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Cursuri IT la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter