Hand-made

Ateliere Creative – “Hand Made”

Copilul tau va realiza el singur, mici sau ... mari opere de arta!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

215 RON

215 RON

195 RON

195 RON

Ca si ceilalti copii, copilul tau savureaza participarea la cat mai multe Ateliere Creative.

Vopseluri, panze, mozaic, pensule, lemn, papiote, fetru, adezivi, chituri, rame, sticla, panza, polistiren, pasta polimerica, foarfeci, nasturi, chiar si o mica masina de cusut … prind viata in mainile micutilor.

In plus, nimic nu se compara cu bucuria unui copil de a fi realizat el singur, mici sau … mari opere de arta, pe care, la final, sa le prezinte familiei si prietenilor.

Copilul tau castiga incredere in abilitatile sale, intelege ca prin munca, rabdare si tenacitate se pot obtine rezultate spectaculoase si, cine stie, poate la Bufnita din Tei isi va descoperi vocatia 🙂 !

Programul nostru de Ateliere Creative este pe cale sa  inceapa.

 

Un lucru este cert: nu va fi doar o activitate distractiva; copiii vor avea ocazia de a invata si experimenta tehnici diverse de creatie si artizanat. Imaginatia si personalitatea fiecaruia isi vor pune amprenta pe toate obiectele create de ei, iar la final vor lua acasa un portofoliu de lucrari care ii va reprezenta si care le vor aminti de tehnicile invatate.

Activitatile pe care le promovam sub conceputul acestor Ateliere Creative ii vor scoate pe copii din formalismul scolaresc si le vor cultiva, in primul rand, creativitatea si increderea in sine. Copilul tau nu va avea nevoie sa fie creativ doar in medii exclusiv artistice. Creativitatea sa se poate manifesta in tot ceea ce va face: o abordare originala il va ajuta sa iasa dintr-un impas, sa aiba succes in cariera, sa dezvolte o afacere proprie, sa aduca la viata proiecte inovative.

 

 

Atelier ARTS & CRAFTS

  • Varsta 4 -5  ani
  • Marti, in intervalul 18:30 – 19:20

 

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter