Arta si creatie

Design Vestimentar

O alegere cu ... stil

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

265 RON

265 RON

240 RON

240 RON

Design Vestimetar – un nou curs la Bufnita din Tei
Preocuparea pentru imaginea proprie se poate naste din copilarie. Imaginea pe care o reflectam este parte integranta din personalitatea noastra. Stilul vestimentar poate deveni un instrument prin care ne putem exprima ca persoane in relatie cu ceilalti. Stilul romatic, stilul gothic, cel baroc sau glam rock sunt doar cateva exemple de moduri in care vestimentatia devine un limbaj prin care putem comunica un set de valori sau un stil de viata. Dar pentru dezvoltarea unui stil vestimentar este nevoie de timp si exercitiu.
Daca ai un copil “fashion lover” sau daca, dimpotriva, doresti sa ii cultivi de la o varsta timpurie o preocupare sanatoasa pentru tot ceea ce inseamna o imagine proprie bine definita, Cursul de Design Vestimentar de la Bufnita din Tei este o alegere cu stil.

Programa Sem. I

Modulul I
Notiuni de baza despre structura corpului uman: desen, crochiuri de moda si studiul corpului uman, silueta. Silueta este un factor esential in activitatea de creatie, deoarece aceasta determina conturul pe care produsul de imbracaminte il confera purtatorului.
Modulul II
Elemente plastice in designul vestimentar, Teoria culorilor, Cromatica si Compozitia.
Elementele designului vizual au fost definite ca fiind ingredientele de baza, componentele sau mijloacele prin care se realizeaza designul. Acestea sunt: linia, suprafaţa, forma si silueta, culoarea, materialul textil, elementele decorative. Fiecare dintre aceste elemente poseda anumite caracteristici pe care le vom dezvolta in acest modul.
Modulul III
Vom dezvolta idei pentru a atinge telurile dorite. In aceasta etapa, cea mai creativa, sunt produse solutii prin tehnici ca: schite, inspiratie brusca, cercetare, studiu. Acest pas corespunde cu stadiul de imaginatie creatoare, vom realiza colaje, vom studia imagini cu scopul de a realiza propuneri vestimentare.

Cursul se adreseaza copiilor cu varsta peste 10 ani.

ORAR curs Design Vestimentar

LUNI intre 19:00 si 20:20
Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Vezi AICI orarul complet al  Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter