Dezvoltare personala

Parenting – “Despre meseria de … parinte”

Fiecare copil este unic!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

220 RON

200 RON

Ateliere noastre de Parenting te invata cum sa gestionezi relatia cu cei mici si cum sa te bucuri in fiecare zi de aceste micute minuni!

Sa recunoastem …  meseria aceasta de parinte e o treaba serioasa si solicitanta. Si cu rezultate nu foarte usor de obtinut, dar, odata obtinute, satisfactiile sunt enorme.

Desi stim ca nu exista o reteta universal valabila pentru reusita, exista totusi niste principii – pe care le tratam in ateliere de Parenting – si care sunt bine de stiut si de pus in practica.

Te invit, drag parinte, sa stam putin de vorba despre toate incercarile prin care trecem odata cu aparitia in viata noastra a “intrusului care ne da viata peste cap” intr-un mod atat de miraculos ????

Cursul meu de Parenting este o ocazie de a sta de vorba cu un specialist, dar si de a auzi marturii de la alti parinti, deorece nu esti singurul care se confrunta cu provocarile de a fi parinte. Experienta va fi utila atat ca si acces la informatii si studii de actualitate, dar si ca stimulare a increderii in sine. Cursul isi propune sa arate cum fiecare copil este unic si are modul sau propriu de reactie; diferenta dintre ascultare si supunere; cum poti sa stabilesti limite in relatia cu propriul copil; cum poti transmise eficient reguli, cum sa incurajezi exprimarea si cum sa primesti NU-ul celui mic, pana unde se poate negocia cu copilul.

Multi adulti isi traiesc viata prin intermediul copiilor lor si astfel inhiba afirmarea valorii personale proprii, dar si pe a copiilor lor. Unii parinti isi propun sa manifeste mai putina afectivitate (pentru a stimula independenta copilului din frageda pruncie); unii sunt, dimpotriva, extrem de protectori (ceea ce le submineaza increderea de sine). Ambele atitudini ii determina pe cei mici sa-si construiasca un paravan protector al stimei de sine. Parintii joaca rolul cel mai important in a influenta parerea copiilor despre ei insisi prin relatia pe care o au cu acestia. Cand aceasta relatie este afectuoasa si valorizatoare, stima si increderea in sine a copiilor va deveni mai ridicata. Construirea si gestionarea corecta a acestor afecte si relatii inca din etapele fragede ale copilului sunt esentiale pentru viitoarea personalitate.

Dezvoltare personala si Parenting la Bufnita din Tei

Structura Atelierelor de Parenting este urmatoarea:

 1. Relatia mama-copil inainte si dupa nastere (intalnire dedicata viitoarelor mame)
 • Pregatirea pt nastere
 • Asteptari si confirmari
 • Depresia postnatala-factori declansatori
 • Relatia cu sotul; sutinerea din partea familiei
 1. Adaptarea la rolul de parinte
 • Copilul isi formeaza personalitatea in primii ani de viata
 • Care sunt nevoile specifice ale copilului
 • Resurse de care au nevoie parintii
 • Construirea relatiei parinte-copil
 1. Dezvoltarea imaginii de sine a copilului
 • Comunicarea parinte-copil
 • Factori importanti care formeza o buna imagine de sine
 • Aprecierea comportamentului copilului
 • Incurajarea
 1. Crizele emotionale
 • Ce sunt crizele emotionale
 • Cand apar crizele emotionale;Factori declansatori
 • Cum intelegem si abordam crizele emotionale
 1. Adaptarea la un nou program
 • Cum facem adaptarea la noile situatii: bona, lucru, bunici

 

Orar – Joi,  ora 10.00 – pentru parintii cu copii intre 0-2 ani, inclusiv viitoarele mamici

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Before & After School - la Bufnita din Tei

 

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter