Limbi straine

Engleza pentru Pitici – Cursuri dedicate copiilor de 3-4 ani

Niciodata nu este prea ... devreme pentru a incepe studiul unei limbi straine!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

295 RON

265 RON

Engleza pentru copii mici si … ambitiile lor mari!

Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba straina. Creierul tau este acum ca un burete care absoarbe si proceseaza tot ceea ce il inconjoara, mai ales daca asimilarea este stimulata prin jocuri, povesti, cantelecele si jucarii.

Deci, daca esti un voinicel de 3 – 4 ani, ia-ti parintele de mana, adu-l la cursul nostru de Engleza pentru Pitici si roaga-l sa te astepte 45 de minute pana termini tu treaba¬†ūüėä

Nu uita: introducerea timpurie a celei de-a doua limbi aduce beneficii nebanuite! Iti vei dezolta atentia distributiva si vei putea parcurge mai multe activitati deodata. Metoda interactiva te va ajuta sa inveti multe cuvinte si expresii, sa canti in limba engleza, sa asculti activ. Iti va dezvolta abilitatile de inter-relationare si capacitatea de integrare intr-o echipa.

Engleza pentru Copii la Bufnita din Tei

Metoda propusa este GROWING WITH MUSIC, dedicata invatarii limbii engleze intr-un mediu relaxat, in care muzica este prezenta in permanenta.

In cadrul atelierelor sustinute exclusiv in limba engleza copiii invata prin jocuri si activitati de grup desfasurate cu ajutorul instrumentelor muzicale.

Fiecare curs incepe cu un cantec de introducere care are ca scop relaxarea copiilor si familiarizarea acestora si a profesorului cu numele lor. Acest cantec nu se schimba niciodata, face parte din structura tuturor cursurilor. Copiii canta si isi spun numele cand le vine randul.

Apoi se introduc cantece mai cunoscute care se executa pe structura finger play. Aceste cantecele ajuta la devoltarea dexteritatii copiilor si ii invata actiunile si imitarea acestora.

In cadrul altor cantece, copiii sunt incurajati sa se joace cu multiple instrumente in timp ce asculta melodii specifice care sa ii familiarize cu muzica traditionala de pretutindeni.

Alte cantece au ca scop invatarea de actiuni cu ajutorul betelor ritmice. Se invata taiatul legumelor, culesul, aratam cum ne pieptanam si ne spalam pe dinti sau chiar putem sa skiem si sa zburam cu betele. Si multe alte cantece si actiuni amuzante.

Instrumentele de baza sunt prezente la fiecare curs (egg shakere, bells, co-op band, rhythm sticks, instruments play along, parsuta).

Durata unei sedinte de Engleza pentru Pitici este adaptata varstei (45 minute), iar frecventa recomandata este de doua sedinte pe saptamana, pentru a stimula consolidarea cunostintelor.

Atentie, incepem:

Daddy finger, daddy finger, where are you?”

ORAR:

  • Grupa I
    • MARTI: 18:00 – 18:45¬† &¬†VINERI: 18:30 – 19:15

 

  • Grupa II – Grupa NOUA, in FORMARE
    • MARTI: 17:00 – 17:45¬† &¬† VINERI: 17:45 – 18:30

 

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 


Bufnita din Tei este Centru de pregatire si examinare pentru Atestatele CAMBRIDGE si organizeaza cursuri de pregatire si pentru copii cu varsta peste 5 ani.

Detalii si Inscrieri AICI.


Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter