Inteligenta

ROBOTICA si INGINERIE – Robo BRICKS

NOU la Bufnita din Tei

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

280 RON

280 RON

250 RON

250 RON

Programul educational Robo Bricks se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani care sunt indragostiti de Robotica sau care au absolvit Programul GaliLEO Technic (10-14 ani) si Programul Provocarea LEGO (6-9 ani).

Programul are ca principal obiectiv dezvoltarea aspectelor teoretice si practice dobandite pana in prezent din domeniile Tehnologiei, Ingineriei Software si Matematicii, combinate cu elemente de Antreprenoriat si notiuni tehnice in Limba Engleza.

Pe langa intelegerea modului de transmisie a mișcarilor, cursul ii introduce pe elevi in domeniul Ingineriei Software prin dezvoltarea unei gandiri algoritmice și prin implementarea programului algoritmic folosind programarea grafica LEGO® WeDo 2.0. In cadrul fiecarei lectii, elevii vor construi cu ajutorul pieselor LEGO®, un robot complex unic special creat de Young Engineers cu ajutorul pieselor LEGO® pe care il vor programa in conformitate cu functionalitatea solicitata. Majoritatea sarcinilor de programare vor fi efectuate folosind termeni in limba engleza – deci vom invata și limba engleza 😉

 

Pe de alta parte, notiunile de Mecanica se intrepatrund cu notiuni de Software si Matematica, pentru punerea in miscare a robotilor copii trebuind sa parcurga mai multe etape, cum ar fi: planificarea algoritmilor, formularea de pseudo-coduri, diagramele fluxurilor, programare WeDo, implementari ale diferitelor date de intrare / ieșire, bucle, legaturi multiple, operatiuni cu ajutorul tastaturii, implementari cu senzori, comenzi de calcul etc.

De asemenea, Programul nostru de inginerie ii familiarizeaza pe elevi cu domeniul Antreprenoriatului, introducand notiuni precum: studiu de piata sau pagina de produs, dar si explicandu-le cum functioneaza Google, Microsoft Power Point sau alte aplicatii similare.

Beneficiile acestui Program sunt multiple:

  • Dezvolta gandirea algoritmica & gandirea procedurala;
  • Invatarea terminologiei de inginerie & software in limba engleza;
  • Dezvolta increderea in sine si a sensului de eficacitate proprie;
  • Dezvolta aptitudini de prezentare si educa capabilitatile retorice ale copiilor;
  • Incurajeaza lucrul in echipa in mod eficient și rezolvarea provocarilor.
  • Dobandirea culturii generale in sisteme informatice și media – orientarea catre computer nu doar in sens de joaca;
  • Dezvoltarea gandirii structurate cu accent pe gandirea critica și creativa.

Robotica si Inginerie la Bufnita din Tei

Echipamente necesare:

  • Trusa cu piese Lego originale special creata de Young Engineers asigurata pentru fiecare elev;
  • Tableta pentru fiecare elev.

ORAR: MIERCURI, 19:00 – 20:15

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter