Inteligenta

GO – un Joc al Mintii, Strategiei si Inteligentei

Mai mult decat un Joc: o Arta, o Stiinta!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

210 RON

-

210 RON

190 RON

-

190 RON

Jocul GO este cel mai vechi joc din lume care inca se joaca in forma lui originala.

Este un sport al mintii, strategiei si inteligentei care isi are originile in China, cu peste 3000 de ani in urma. Astazi GO este jucat de peste 60 de milioane de jucatori legitimati, castigand o imensa popularitate in Asia, Europa si America.

Cu reguli incredibil de simple, dar cu o strategie care atinge nivelul de arta, Jocul GO poate fi jucat de oricine, la orice nivel, fiind la fel de fascinant pentru incepatori ca si pentru marii maestrii.
Prin plasarea strategica a pieselor pe tabla, ambii jucatori cauta sa construiasca si sa controleze un teritoriu cat mai mare. Rezultatul partidei este determinat intotdeauna de nivelul general al calitatii deciziilor. Jocul este plin de actiune, trecand de la un front de lupta la altul pe masura ce fiecare jucator urmareste un avantaj de pozitie.

Jocul Go la Bufnita din Tei

De ce Jocul GO?

Jocul GO-ul optimizeaza gandirea, rezolva problemele emotionale, da siguranta de sine oferind satisfactii imediate, creaza un model comportamental si de gandire bazat pe anticiparea efectului unor decizii viitoare.

Posibilitatile strategice si tactice ale GO-ului sunt nesfarsite, aducand o provocare si bucurie practicantilor de orice nivel. Personalitatile jucatorilor apar foarte clar pe tabla de GO. Jocul reflecta abilitatea combatantilor de a mentine un echilibru intre atac si aparare, flexibilitatea raspunsurilor in diferite situatii, tempoul, acuratetea analizei si recunoasterea punctelor tari si a slabiciunilor adversarului.

Cursuri de GO la Bufnita din Tei

Cursurile sunt sustinute de George Chirila – instructor certificat de Federatia Romana de GO, nivel de joc 2 dan si sunt structurate astfel:

  • Modulul I – INITIEREA – 10 sedinte. La finalul Modului, copiii primesc Diploma recunoscuta de Federatia Romana de GO, iar ulterior vor putea participa la competitii oficiale.
  • Cursuri pentru AVANSATI – Se vor rafina cunostintentele de GO cu accent pe tactica si strategie, se rezolva probleme de GO (tsumego) si este incurajata participarea la competitii.

O lectie dureaza 1 h si 20 de minute si are urmatoarea structura:

  • 15 min. – notiuni teoretice, reguli, strategii
  • 15 min. – notiuni practice si exemplificari prin povesti & desene
  • 50 min. – joc propriu zis

ORAR: LUNI, ora 19:00 – 20:20

Pentru copiii cu varsta de peste 6 ani.

Pretul Cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

 

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter