Limbi straine

Learn with music – pentru copii intre 2 – 4 ani

Engleza pentru copiii intre 1-4 ani

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

180 RON

165 RON

Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba straina – Learn with music a demonstrat deja aceasta axioma! Creierul tau este acum ca un burete care absoarbe si proceseaza tot ceea ce il inconjoara, iar in plus, muzica este un limbaj universal prin care poti comunica cu toata lumea.
Daca esti un voinicel pana la 4 ani, ia-ti parintele de mana si adu-l la Learn with music – un¬†curs antrenant de limba engleza pentru copiii mici. Asigura-te ca intra si el in clasa si invata tot ūüôā alaturi de tine.

Va veti distra de minune, in cadrul Programului Learn with Music.

Learn with Music

 

Programul este importat din Statele Unite ale Americii si ofera, pentru prima data in Romania, sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru copiii mici. Suportul de curs include CD-uri & manuale specializate (ce cuprind notele muzicale si cuvintele cantecelor, pagini de educatie si informatie pentru parinti) din programul The Music Class Inc., totul fiind in limba engleza.
Learn with Music la Bufnita din Tei 4

Introducerea timpurie a celei de-a doua limbi aduce iti beneficii nebanuite! Iti vei dezolta atentia distributiva si vei putea parcurge mai multe activitati deodata. Learn with Music te va incuraja sa canti in limba engleza si vei invata multe cuvinte si expresii. Iti dezvolta personalitatea si capacitatea de integrare intr-un colectiv.

Learn with Music la Bufnita din Tei 6

Learn with Music

Activitatile sunt concepute pentru a incuraja un tip diferit de invatare: cantece, instrumentele special concepute pentru varsta ta, explorarea instrumentelor muzicale, miscare, jocuri vocale, auditii muzicale, explorarea diverselor genuri muzicale, compozitori.
Instrumentele muzicale folosite in timpul claselor sunt alese cu mare grija si sunt selectate special pentru tine: clopotei, oua de ritmica, tobe, triunghi de rezonanta, clopot de lemn de rezonanta, bete de ritmica, banda elastic pentru ritmica, mingii, esarfe colorate, tobe etc.

Learn with Music la Bufnita din Tei 7

Oferind CD-uri atat familiilor, cat si educatoarelor/invatatoarelor de clasa, incurajam dezvoltarea potentialul muzical al copilului si aprofundarea.

In clasele Learn with music te vei juca, vei canta si vei asculta si interpreta scurte povestiri si ‚Äď esti pregatit ? ‚Äď TOATE ACESTEA IN ENGLEZA ?

Vei fi uimit sa vezi cat de repede vei stii o noua limba. Cine va mai fi ca tine!?

Ramane intre noi: vei lua si acasa un CD “Learn with music” si vai si amar de parintii care nu vor stii sa-ti raspunda la intrebari‚Ķ

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 

Program:

  • LUNI , ora 10:00 – 10:45 – Grupa pentru copii intre 2 – 4 ani

Orarul complet al Activitatilor il gasesti AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter