Dezvoltare personala

Clubul de Lectura si Scriere Creativa

Dezvoltare Personala prin Lectura

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

260 RON

280 RON

230 RON

250 RON

Bufnita din Tei va invita sa descoperim impreuna lumea cartilor si placerea de a citi, in noul nostru Club de Lectura destinat copiilor din clasele V – VIII.

Ce inseamna lectura pentru noi? Ei bine, pentru noi, lectura este o granita; cu cat vom citi mai mult, cu atat orizontul cunoasterii noastre se va mari.

Alaturi de suport in rezolvarea temelor pentru acasa, in cadrul acestui atelier de Dezvoltare Personala veti avea ocazia sa va exprimati liber opinia in legatura cu ceea ce vom citi impreuna sau in legatura cu ce veti fi citit deja. Vom trata atat opere literare in proza, cat si poezie – lucrari cu mesaje memorabile si ne vom dezvolta atentia, imaginatia, vocabularul, spiritul critic, dar si pe cel creativ.

Cum va decurge cursul? Va propunem o lista cu diferite titluri atent selectionate, cuprinzand atat autori romani, cat si literatura universala, si impreuna vom alege bibliografia care urmeaza sa fie parcursa. Vom citi fragmente din aceste carti, le vom intelege, le vom comenta si incadra in gen, cultura, epoca. La finalul fiecarui curs, cei care au placerea scrisului si vor sa impartaseasca cu noi rezultatul muncii lor, ne pot prezenta lucrarea si, impreuna, le vom spune o parere.

Cursul se adreseaza atat celor pasionati de lectura, cat si celor care au un spirit critic dezvoltat sau celor pasionati de scris. Noi va incurajam sa va spuneti parerea, dar si sa va lasati imaginatia sa lucreze. In acest sens, fiecare dintre voi este invitat sa scrie pe teme alese chiar de el si sa ne impresioneze cu talentul tau. Suntem nerabdatori sa ne cititi propriile creatii si sa le comentam impreuna!

In cadrul Clubului de Lectura vom invata sa folosim si sa refolosim cuvintele, iar pentru asta nu va lipsi din program discutia despre figurile de stil. Dupa ce vom fi descoperit atatea in textele parcurse si dupa ce le vom fi comentat, suntem convinsi ca le vom putea folosi cu rezultate excelente in propriile creatii.

Fiind un atelier de Dezvoltare Personala, un atelier la care fiecare dintre noi va invata sa iti exprime parerea, sunteti invitati sa ne spuneti opinia in legatura cu aceasta initiativa si, de ce nu, in legatura cu operele literare parcurse. Suntem nerabdatori sa va cunoastem, sa crestem impreuna si sa crestem in noi spiritul observatiei, spiritul critic si pasiunea pentru carti!

*       *        *

Si pentru ca Bufnita din Tei ii adora pe cei mici, va propunem un atelier si pentru micutii dumneavoastra din clasele III si IV!

Este vorba despre un atelier de Dezvoltare Personala in care copiii isi pot exersa abilitati precum: cititul, intelegerea textelor, imaginatia, scrisul, comentatul si, de ce nu, simtul critic. Ii invitam pe cei mici sa viziteze, impreuna cu noi, fascinanta lume a lecturii, in care totul este posibil. Li se vor deschide noi orizonturi si vor avea ocazia sa vada ce se ascunde dincolo de text, dincolo de randurile puse pe hartie.

Dupa fiecare sesiune de lectura vom discuta, totodata, si despre autorii lecturilor parcurse. Vom afla lucruri interesante despre viata acestora, cum ar fi: locul in care s-au nascut, cel in care au copilarit, lucrurile care i-au inspirat, ce i-a facut sa aleaga calea scrisului, temele preferate, dar si multe, multe alte lucruri.

Cei mici vor avea libertatea sa se exprime si vom comenta impreuna opere literare cunoscute. Pe langa cunoasterea textului, vor cunoaste, de asemenea, noi culturi si diferite perioade. Vom aborda atat literatura romana, cat si literatura universala, atat literatura contemporana, cat si din epocile trecute. Astfel, copiii vor avea oportunitatea sa cunoasca si alta lume, sa exploreze noi teritorii, toate acestea ajutandu-i sa isi dezvolte imaginatia si sa isi imbogateasca cunostintele.

O alta posibilitate pe care o vor avea prichindeii este aceea de a-si exersa imaginatia si de a compune diferite texte. Stim cat accent se pune pe compozitie proprie, iar noi ii vom ajuta sa isi dezvolte aceasta capacitate. Vom lucra, totodata, si la imbogatirea vocabularului, facand mici dictionare cu cuvintele necunoscute intalnite in texte si cu explicatia lor.


ORAR:

  • JOI, Grupa 8-10 ani, 18:00 – 19:00
  • JOI, Grupa 11-14 ani, 19:10 – 20:30

Pretul cursurilor este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 


Pachetul de cursuri destinat rezolvarii Temelor pentru acasa mai cuprinde:

Atelierul de TEME – pentru Clasele I-IV 

Acoperim toate disciplinele cu exceptia limbilor straine pentru pentru care oferim posibilitatea participarii la cursurile Centrului dedicate limbilor engleza si germana.
=> Program scurt: L-V, 14:30 – 16:30 | 40 ore / luna
=> Program extins: L-V, 13:30 – 16:30 | 60 ore /luna

 

Clubul de MATEMATICA – pentru clasele III – VIII

Cu scop direct pregatirea pentru Evaluarea Nationala.
=> LUNI, 16:45 – 18:15 – Grupa clasele III – IV
=> LUNI, 18:20 – 20:20 – Grupa clasele V – VIII

 

 Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

 

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter