Limbi straine

Limba Germana – Curs sustinut de profesori experimentati

Profita de calitatile unui profesor nativ!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

320 RON

365 RON

365 RON

290 RON

330 RON

330 RON

Noul Curs de Limba Germana se axeaza mai mult decat pe simpla insusire a vocabularului si a regulilor de sintaxa. O asimilare buna a unei limbi straine include cunoasterea implicatiilor culturale ale acesteia, drept pentru care copilul va fi ghidat prin notiuni de literatura si civilizatie, abordare adaptata – bineinteles – categoriei de varsta.

De ce limba germana la Bufnita din Tei ?

• Pentru ca veti avea ocazia de a invata limba germana “vie” de la un profesor cu experienta internationala si care iubeste sa lucreze cu copiii;
• Cursurile se vor cladi pe suporturi si manuale de curs acreditate, de la edituri renumite (Langenscheidt, Hueber, Duden);
• Pentru grupele de peste 10 ani: Atat evaluarea cunostintelor initiale, cat si evaluarile interne pe parcurs sunt organizate pe schema similara examenelor pentru eliberarea prestigioaselor certificari Goethe – Zertificat de la A1 la C2, recunoscute la nivel global pe termen nelimitat;
• Doritorii cu varste peste 10 ani vor putea sustine, la finalul acestui curs de limba germana, examene la Institutul Goethe, conform calendarului de examene publicat pe site-ul Institutului (grupa de varsta 10-15 ani pentru atestatele A1, A2 si B1, iar grupa de varsta de peste 16 ani pentru atestatele de adulti de la A1 la C2).

Stiai ca ?

  • Primul dictionar al Fratilor Grimm de limba germana, ale carui 16 parti au fost publicate intre 1852 si 1960, a fost si inca este cel mai complet census al cuvintelor din limba germana ?
  • Germana este una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (alaturi de franceza si engleza), una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE si una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb ?
  • Germana este limba oficiala regionala in anumite regiuni din Italia si Rusia ?
  • Limba germana este vorbita de un numar foarte de mare de colonisti germani in SUA ? Cca 45 milioane de etnici germani, dintre care 6,1 milioane declara germana ca limba materna… Este vorbita de asmenea de populatii extinse si in Canada, Mexic, Argentina, Uruguay, Brazilia, Paraguay, Chile, Namibia, Rusia, Kazahstan si Australia.

 

Grupele se formeaza in urma unei testari initiale.

La Bufnita din Tei acest Curs de limba germana se organizeaza in paralel cu derularea anului scolar si este structurat in module de la nivel incepator si pana la avansat.
Pentru a pastra eficienta interactiunii pe parcursul cursului, numarul maxim de copii nu depaseste 10.

 

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 

PROGRAM

LUNI si JOI:

  • Grupa 8-10 ani, nivel STARTER, 16:30 – 17:50
  • Grupa 5-7 ani, nivel STARTER – Grupa I, 18:00 – 18:50
  • Grupa 9-11 ani, nivel A2, 19:00 – 20:20

MARTI SI VINERI

  • Grupa 8-10 ani, nivel A1, 16:30 – 17:50
  • Grupa 5-7 ani, nivel STARTER – Grupa II, 18:00 – 18:50

Orarul complet al ACTIVITATILOR il gasesti AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter