Inteligenta

Clubul de Matematica – pentru ciclul primar & gimnazial

Pregateste-te pentru excelenta!

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

210 RON

245 RON

190 RON

220 RON

Clubul de Matematica este organizat pe doua nivele de varsta – nivel primar (clasele III si IV) si nivel gimnazial – clasa a-VIII-a – cu scop direct pregatirea pentru Evaluarea Nationala.

De ce un Curs de Matematica?

La inceput a fost surpriza, apoi frustrarea, apoi … acceptarea.
Da, a devenit o realitate acceptata ca noi, parintii, nu prea mai “facem fata” temelor la Matematica. Complexitatea sau mai degraba noutatea abordarii problemelor matematice ne pune rabdarea la grea incercare.

Tocmai pentru ca intelegem aceasta situatie, am infiintat acest Club de care sa beneficieze atat copiii, cat si … parintii  . Parintii se vor mai degreva de unele sarcini – cum ar fi suportul acordat la temele pentru acasa …, iar copiii vor avea sansa de a studia matematica intr-un mod interactiv, urmarind in permanenta corelarea notiunilor teoretice cu exemplele practice.

Ne vom departa de atmosfera scolareasca a meditatiilor clasice si vom incerca sa-i facem pe copii sa iubesca matematica, sa perceapa frumusetea logicii care o guverneaza si sa inteleaga ca in matematica, ca si in viata, orice ecuatie are o rezolvare!

Copiii vor intelege matematica ca pe o stiinta cu aplicabilitate directa, imediata si permanenta in viata lor si nu ca pe un domeniu care are de-a face cu notiuni abstracte.

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10{f5d131217ffb8b0e84fa3ea66c11f12aa042bae65b6fdd14e7ccbe44dd26aa9b} aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Program:

  • Modulul 1 sedinta / saptamana
    • LUNI, 14:15 – 15:15 – Grupa claselor III si IV
    • LUNI, 15:15- 16:45 – Grupa clasa VIII

 

  • Modulul 2 sedinte / saptamana
    • MARTI & JOI, 9:30 – 11:00 – Grupa clasa VIII
    • Pret: 400 RON / luna // discount 10% -> 360 RON / luna

 

Orarul complet al ACTIVITATILOR il gasesti AICI.

Vino la Clubul de Matematica si vei economisi bani fata de meditatiile clasice, iar copilul tau va avea sansa de a invata tainele acestei stiinte exacte de la un matematician cu vocatie didactica.

Before & After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter