Inteligenta

Jurnalism si comunicare – de la pasiune la … profesie

“Arta comunicarii este limba pe care o vorbesc liderii” – James Humes

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

210 RON

210 RON

190 RON

190 RON

Jurnalism si Comunicare …

hai sa facem un experiment … am cautat pe Google cuvantul “comunicare” si am gasit 28.200.000 de rezultate …
Apoi, am tastat Simona Halep … 17.000.000 de rezultate, Ilie Nastase … 474.000, Steaua Bucuresti 3.430.000, Klaus Iohannis 538.000, Pegas 10.500.000 si, evident am cautat … Bufnita din Tei … 9.820 de rezulatate 🙂 !
Impartiti, va rog, numarul rezultatelor la “varsta” de notorietate a subiectului si vom vedea cine a comunicat cel mai bine. Pentru informare, Bufnita functioneaza din 11 ianuarie 2016 …

___________________

Ai un copil pasionat de jurnalism? Atunci ar fi bine sa invete cum se poate construi o stire buna.

Adu-l la acest curs de jurnalism si comunicare, dedicat copiilor peste 10 ani.

Intr-o societate in care mass media sunt considerate a 4-a putere in stat, jurnalistilor le revine o responsabilitate uriasa. Ei au rolul de a structura tot ce se intampla in jur in informatie livrabila marelui public, au rol de comunicator si de formator de opinie si, nu in ultimul rand, au si un rol cultural.

Jurnalism si comunicare la Bufnita din Tei

Aventura in lumea jurnalistica incepe cu regulile de baza ale jurnalismului si importanta organizarii continutului unui text; se invata apoi care sunt genurile jurnalistice si importanta identificarii subiectelor si prezentarii acestora prin insusirea tehnicilor de marire a expresivitatii.

La finalul cursului, tanarul jurnalist va realiza propria revista si se va putea madri cu cunoasterea regulilor textului informativ, capacitatea de a organiza informatia, de a identifica diversele genuri jurnalistice, de a redacta stiri si alte genuri de materiale publicistice (interviu, analiza, reportaj).

Cursul conține jocuri de rol, de improvizație si creativitate, exercitii de frazare si multe exemple practice si este organizat pe doua module: incepatori si avansati.

O pasiune din copilarie se poate transforma cu usurinta in profesie.
Reporter, redactor de televiziune, radio, presa scrisa, editor de stiri sau web designer, purtator de cuvant, consilier de imagine, consultant in PR (comercial, institutional, politic, cultural, sportiv, international), mediator, strateg de campanii promotionale, ofiter de presa, consultant in marketing strategic si operational, specialist in Advertising (account manager, account planer, copywritter, media planner, social media), brand manager, director de produs, consultant de marketing si comunicare electorala, specialist si consultant in resurse umane, trainer, etc, etc …
Grupele se vor constitui pe baza optiunilor de inscriere, iar orarul se va stabili de comun acord cu viitorii … jurnalisti!

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs. 

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter