Arta si creatie

Curs de Pictura – Lumea magica a culorilor

O incursiune in minunata lume a picturii

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

200 RON

220 RON

220 RON

180 RON

200 RON

200 RON

Copilul tau adora sa picteze ? Imi imaginez ca pentru pictura alege cu predilectie suprafete casnice: masa din sufragerie, peretele din hol, usa vreunui dulap … hai sa ii dam acum oportunitatea sa se exprime in voie si intr-un mod amuzant la Atelierul de pictura de la Bufnita din Tei. Ne ocupam noi de toate detaliile … logistice; tu lasa-l sa se simta in largul lui si sa exprime prin pictura adevarata lui personalitate!

 

 

De ce un Curs de Pictura?

Adu-l la acest curs antrenant, care il va introduce in studiul culorilor, contraste cromatice, game cromatice, dominanta cromatica. La atelierul de pictura va invata despre paginatie, compozitie, tipuri de compozitie (inchisa/ deschisa, statica/ dinamica); centru de interes; elemente de limbaj plastic (punctul, linia, forma, culoarea, valoarea); proportiile corpului uman etc.

Beneficiile pentru copil sunt multiple: dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, crearea unui stil personal, dezvoltarea spiritului de observatie, dezvoltarea abilitatilor psiho-motrice, crearea de repere culturale si a unei baze artistice, capacitatea de redare si interpretare a elementelor din natura, imbunatatirea capacitatii de exprimare plastica, capacitatea de a evalua si comenta o lucrare de arta.

Mai mult, un copil pasionat de pictura se exprima si comunica cu ceilalti printr-un limbaj universal valabil, prin desene-imagini. Imaginile si culorile transmit emotie, care, canalizata in aceasta activitate, devine o punte de legatura intre mental si afectiv. Armonie !

Nu in ultimul rand, prin pictura, micul artist isi va consolida increderea in talentul sau si in sine, gratie aprecierii din partea adultilor 🙂

Pe parcursul atelierului, pe un fond muzical adecvat, copiii primesc indrumari tehnice, in timp ce pe ecran sunt proiectate lucrari de referinta ale unor pictori celebri.

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

PROGRAM:

  • Vineri: 17.30 – 18:30 – Grupa I, varsta 5-7 ani
  • Sambata: 12:45 – 13:55 – Grupa I, varsta 5-7 ani
  • Sambata: 09:30 – 10:50 – Grupa II, varsta 8+
  • Sambata: 11:00 – 12:20 – Grupa III, varsta 8+

Orarul complet al ACTIVITATILOR il gasesti AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter