Arta si creatie

Curs de Pictura – Lumea magica a culorilor

O incursiune in minunata lume a picturii

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

225 RON

245 RON

245 RON

200 RON

220 RON

220 RON

Copilul tau adora sa picteze? Imi imaginez ca pentru pictura alege cu predilectie suprafete casnice: masa din sufragerie, peretele din hol, usa vreunui dulap … hai sa ii dam acum oportunitatea sa se exprime in voie si intr-un mod amuzant la Atelierul de pictura de la Bufnita din Tei. Ne ocupam noi de toate detaliile … logistice; tu lasa-l sa se simta in largul lui si sa exprime prin pictura adevarata lui personalitate!

De ce un Curs de Pictura?

Adu-l la acest curs antrenant, care il va introduce in studiul culorilor, contraste cromatice, game cromatice, dominanta cromatica. La atelierul de pictura va invata despre paginatie, compozitie, tipuri de compozitie (inchisa/ deschisa, statica/ dinamica); centru de interes; elemente de limbaj plastic (punctul, linia, forma, culoarea, valoarea); proportiile corpului uman etc.

Beneficiile pentru copil sunt multiple: dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, crearea unui stil personal, dezvoltarea spiritului de observatie, dezvoltarea abilitatilor psiho-motrice, crearea de repere culturale si a unei baze artistice, capacitatea de redare si interpretare a elementelor din natura, imbunatatirea capacitatii de exprimare plastica, capacitatea de a evalua si comenta o lucrare de arta.

Mai mult, un copil pasionat de pictura se exprima si comunica cu ceilalti printr-un limbaj universal valabil, prin desene-imagini. Imaginile si culorile transmit emotie, care, canalizata in aceasta activitate, devine o punte de legatura intre mental si afectiv. Armonie !

Nu in ultimul rand, prin pictura, micul artist isi va consolida increderea in talentul sau si in sine, gratie aprecierii din partea adultilor 🙂

NOU – Program Intensiv (varsta 8+)

Incepand cu Anul Scolar 2018-2019, Bufnita din Tei lanseaza o grupa de pregatire destinata copiilor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele in domeniul artelor vizuale si/sau care intentioneaza sa se inscrie la scoli de Arte Plastice.

Programa pentru Sem I din Anul Scolar 2018-2019: 
 • Modulul I – Stabilirea unor notiuni introductive despre limbajul plastic: punctul, linia, suprafata, forma, culoarea, miscarea;
 • Modulul ll – Tehnici grafice: creion, hasura, linie modulata, expresivitate, laviu, alb-negru, raportul lumina-umbra, valoare;
 • Modulul lll – Desen dupa natura – studiu: natura statica, unde vom invata compunerea spatiului plastic (incadrarea în pagina), raportul dintre obiecte (proportii, masuratori, constructie), forma-caracterul obiectelor, redarea spatiului si a volumului, valoratia prin diferite tipuri de hasura, probleme de clar-obscur, scari valorice, vom identifica zonele de umbre si lumini, si cum sa redam forma;
 • Modulul lV – Discutii despre Semnificatia cuvantului compozitie, enumerarea regulilor care trebuie respectate in realizarea unei compozitii cu personaje, stabilirea proportiilor umane.

ORAR:

Program Intensiv (8 sedinte pe luna) – Grupa 8+ ani 
 • Luni: 17:30 – 18:50 
 • Sambata: 09:30 – 10:50
 • Abonament lunar 440 RON / 395 RON
Program Hobby (4 sedinte pe luna)
 • Grupa I, 5 – 7 ani – Vineri, in intervalul 15:30 – 16:30, abonament lunar 225 RON / 200 RON  
 • Grupa II, 5 – 7 ani – Sambata, in intervalul 12:30 – 13:30, abonament lunar 225 RON / 200 RON  
 • Grupa I, 8+ ani – Sambata, in intervalul 11:00 – 12:20, abonament lunar 245 RON / 220 RON  
 • Grupa II, 8+ ani – Joi, in intervalul 18:45 – 20:15, abonament lunar 245 RON / 220 RON

 

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Mai multe imagini cu lucrarile copiilor gasiti pe contul nostru de Instagram.

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Tabere de Vara la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter