Arta si creatie

Curs de Pictura – Lumea magica a culorilor

O incursiune in minunata lume a picturii

Inscrie-te acum
Preturile / categorii de varsta ?

225 RON

245 RON

245 RON

200 RON

220 RON

220 RON

Copilul tau adora sa picteze? Imi imaginez ca pentru pictura alege cu predilectie suprafete casnice: masa din sufragerie, peretele din hol, usa vreunui dulap … hai sa ii dam acum oportunitatea sa se exprime in voie si intr-un mod amuzant la Atelierul de pictura de la Bufnita din Tei. Ne ocupam noi de toate detaliile … logistice; tu lasa-l sa se simta in largul lui si sa exprime prin pictura adevarata lui personalitate!

De ce un Curs de Pictura?

Adu-l la acest curs antrenant, care il va introduce in studiul culorilor, contraste cromatice, game cromatice, dominanta cromatica. La atelierul de pictura va invata despre paginatie, compozitie, tipuri de compozitie (inchisa/ deschisa, statica/ dinamica); centru de interes; elemente de limbaj plastic (punctul, linia, forma, culoarea, valoarea); proportiile corpului uman etc.

Beneficiile pentru copil sunt multiple: dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, crearea unui stil personal, dezvoltarea spiritului de observatie, dezvoltarea abilitatilor psiho-motrice, crearea de repere culturale si a unei baze artistice, capacitatea de redare si interpretare a elementelor din natura, imbunatatirea capacitatii de exprimare plastica, capacitatea de a evalua si comenta o lucrare de arta.

Mai mult, un copil pasionat de pictura se exprima si comunica cu ceilalti printr-un limbaj universal valabil, prin desene-imagini. Imaginile si culorile transmit emotie, care, canalizata in aceasta activitate, devine o punte de legatura intre mental si afectiv. Armonie !

Nu in ultimul rand, prin pictura, micul artist isi va consolida increderea in talentul sau si in sine, gratie aprecierii din partea adultilor 🙂

NOU – Program Intensiv (varsta 8+)

Incepand cu Anul Scolar 2018-2019, Bufnita din Tei lanseaza o grupa de pregatire destinata copiilor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele in domeniul artelor vizuale si/sau care intentioneaza sa se inscrie la scoli de Arte Plastice.

Programa pentru Sem I din Anul Scolar 2018-2019: 
  • Modulul I – Stabilirea unor notiuni introductive despre limbajul plastic: punctul, linia, suprafata, forma, culoarea, miscarea;
  • Modulul ll – Tehnici grafice: creion, hasura, linie modulata, expresivitate, laviu, alb-negru, raportul lumina-umbra, valoare;
  • Modulul lll – Desen dupa natura – studiu: natura statica, unde vom invata compunerea spatiului plastic (incadrarea în pagina), raportul dintre obiecte (proportii, masuratori, constructie), forma-caracterul obiectelor, redarea spatiului si a volumului, valoratia prin diferite tipuri de hasura, probleme de clar-obscur, scari valorice, vom identifica zonele de umbre si lumini, si cum sa redam forma;
  • Modulul lV – Discutii despre Semnificatia cuvantului compozitie, enumerarea regulilor care trebuie respectate in realizarea unei compozitii cu personaje, stabilirea proportiilor umane.

ORAR:

Program Intensiv (8 sedinte pe luna) – Grupa 8+ ani 
  • Luni: 17:30 – 18:50 
  • Sambata: 09:30 – 10:50
  • Abonament lunar 440 RON / 395 RON
Program Hobby (4 sedinte pe luna)
  • Grupa I, 5 – 7 ani – Vineri, in intervalul 15:30 – 16:30, abonament lunar 225 RON / 200 RON  
  • Grupa II, 5 – 7 ani – Sambata, in intervalul 12:30 – 13:30, abonament lunar 225 RON / 200 RON  
  • Grupa 8+ ani – Sambata, in intervalul 11:00 – 12:20, abonament lunar 245 RON / 220 RON  

 

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Vezi AICI orarul complet al Activitatilor Clubului Bufnita din Tei

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

After School la Bufnita din Tei

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter