Iulia IORDAN

Calatorie printre ierburi

Iulia Iordan este de profesie educator cultural, cu o experiență de 15 ani în educația copiilor mici și foarte mici.

A lucrat ca educator muzeal la Muzeul National de Arta al Romaniei si, incepand cu anul 2011, Iulia isi desfaoara activitatea in cadrul Asociatiei DaDeCe, impreuna cu care realizeaza variate proiecte culturale pentru copii de la 2 la 12 ani.

In 2012 scriitoarea Iulia Iordan a publicat prima sa carte pentru copii, “Calatorie printre ierburi si lumina”, care a primit premiul pentru cea mai frumoasa carte pentru copii in cadrul concursului “Cele mai frumoase carti din Romania”, editia 2013.

Despre carte chiar autoarea spune ca ”pare mai degrabă un puzzle, decat o poveste. Piesele sunt construite din jocuri, povesti, poezii, ghicitori, rețete, iar legaturile dintre ele sunt cele doua personaje, Luli si Norocel, si scurta lor povestioara. De aceea, Călătorie printre ierburi si lumina este mai mult o carte de jucat decat de citit.”

De altfel, atelierul de ierburi pe care vi-l propune este chiar o calatorie in lumea ierburilor.

Peste putin timp ne vom bucura de cea de-a doua carte a Iuliei Iordan, “Luli si casuta din copac”, pe care copiii, si nu numai, o asteapta cu nerabdare. Calatoria lui Luli in lumea copilariei continua.

Noi o vom insoti, cu emotie si bucurie !

 

Distribuie amicilor tai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Newsletter