Cursuri de engleza dedicate copiilor de 3-5 ani

Intâlneste expertul

Maria Mihaila

Citeste despre profesor

Anul scolar 09/2023-06/2024:

Engleza pentru Prescolari

Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba straina. Creierul tau este acum ca un burete care absoarbe si proceseaza tot ceea ce il inconjoara, mai ales daca este stimulat prin jocuri, povesti, cantelecele si jucarii. Deci, daca esti un voinicel prescolar, ia-ti parintele de mana, adu-l la cursul nostru de Engleza pentru Pitici si roaga-l sa te astepte 45 de minute pana termini tu treaba ?

Nu uita: introducerea timpurie a celei de-a doua limbi aduce beneficii nebanuite! Iti vei dezolta atentia distributiva si vei putea parcurge mai multe activitati deodata. Metoda interactiva te va ajuta sa inveti multe cuvinte si expresii, sa canti in limba engleza, sa asculti activ. Iti va dezvolta abilitatile de inter-relationare si capacitatea de integrare intr-o echipa.

Engleza pentru Copii la Bufnita din Tei
Engleza pentru Copii la Bufnita din Tei

Fiecare curs incepe cu un cantec de introducere care are ca scop relaxarea copiilor si familiarizarea acestora si a profesorului cu numele lor. Acest cantec nu se schimba niciodata, face parte din structura tuturor cursurilor. Copiii canta si isi spun numele cand le vine randul.

Apoi se introduc cantece mai cunoscute care se executa pe structura finger play. Aceste cantecele ajuta la devoltarea dexteritatii copiilor si ii invata actiunile si imitarea acestora.

Programul este compus din doua module anuale, urmarind evolutia si acumularile copiilor.

Durata unei sedinte de Engleza pentru Pitici este adaptata varstei, iar frecventa recomandata este de doua sedinte pe saptamana, pentru a stimula consolidarea cunostintelor.

Atentie, incepem: “Daddy finger, daddy finger, where are you?”


Centrul SUDULUI

Grupa 3-4 ani

  • Luni si Miercuri, 17:40-18:20
  • Marti si Joi, 17:40-18:20

Grupa 5-6 ani

  • Luni si Miercuri, 18:30-19:15
  • Marti si Joi, 18:30-19:15

Centrul 13 SEPTEMBRIE

  • Grupa 3-4 ani, Luni si Miercuri, 17:40-18:20
  • Grupa 5-6 ani, Luni si Miercuri, 18:30-19:15

Pentru scolari, Bufnita din Tei ofera pregatire si examinare pentru obtinerea Atestatelor CAMBRIDGE, fiind centru autorizat Cambridge.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Preturi