Tabare Urbane la Centrul Sudului si la Centrul 13 Septembrie

Tabere tematice in Bucuresti

Tabere tematice pe durata a 5 zile, organizate astfel:

  • de Luni pana Vineri intre 08:45 si 18:00
  • 2 ore de Cursuri tematice in prima parte a fiecarei zile
  • doua gustari si masa de pranz
  • 2 ore de Activitati tematice in partea a doua a fiecarei zile.

Tabara de PROGRAMARE PE RASPBERRY (10-15 ani)
Centrul 13 Septembrie si Centrul Sudului

Daca esti pasionat de tehnica, iti propunem un Modul intensiv de Programare, unde vei invata sa creezi un detector de comori folosind un Raspberry.

Va fi o saptamana cu sesiuni zilnice pentru programarea propriului dispozitiv Raspberry Pi, combinate cu pauze de relaxare cu board games, DnD si alte activitati creative.

Practic, vom folosi platforma Raspberry Pi Zero 2 W ca sa imaginam si sa rezolvam o cautare de comori. Daca vremea o va permite, vom iesi cu totii la umbra in parc, sa racorim procesoarele incinse si sa ne distram intr-un treasure hunt.

Vom afla despre programarea in Internet of Things (IoT), vom folosi jocuri pe calculator si activitati practice pentru a intelege cum functioneaza internetul si cum poate fi folosit ca unealta in viata de zi cu zi si la scoala.

Va asteptam cu un trainer tanar, dar cu vechime in programare Python, Godot, C++ si cu cateva proiecte Rasberry la activ, inclusiv parte dintr-o expozitie de arta.

MODUL 1: 04.08 – 09.08
MODUL 2: 19.08 – 23.08


TARIF: 750 lei / 5 zile

Tabara de Antreprenoriat (8-13 ani)
Centrul Sudului

In fiecare zi vom vizita cate o societate / fabrica / unitate de productie diferita, ocazie cu care vei putea vedea si simti pe pielea ta cum se dezvolta si cum fuctioneaza afaceri din diverse sectoare eonomice. Vei afla ca un bun antreprenor are calitati esentiale precum curaj, dar si prudenta, disciplina, dar si flexibilitate, creativitate si tenacitate.

Activitatile practice din prima parte a zilei vor fi completate cu sesiuni de lucru in echipa, in care vei avea ocazia sa iti pui imaginatia la treaba si sa pui bazele unei afaceri start-up, pe care sa o prezinti si sa o promovezi.

Perioada: 08.07-12.07

Tarif: 750 lei / 5 zile

Tabara de MOZAIC (8-13 ani)

Centrul 13 Septembrie si Centrul Sudului

Desi e mai incapatanata si se lasa convinsa mai greu, si piatra poate fi modelata. Nici instrumentele de lucru nu sunt tocmai atractive… Dar sa stii ca rezultatul e foarte „satisfying”! In aceasta simpatica tabara vom lucra cu ceramica si piatra pentru a crea obiecte decorative, dar de folosinta prin casa. In plus, cred ca ai tai vor apreacia cand vei cadea lat dupa o zi de „munca grea”, plina de bocaneala si lipeala ???? Stai fara griji, va fi si o gramada de distractie!.

Perioada: 08.07-12.07

Tarif: 425 lei / 5 zile

Tabara de SCULPTURA IN ARGILA (8-13 ani)

Centrul 13 Septembrie si Centrul Sudului

Materia te asteapta sa o intelegi si apoi sa o modelezi, folosindu-ti toate simturile. Vei invata sa mirosi, sa simti, sa creezi forma, sa dai volum materiei.

Vei crea obiecte 3D, montate pe armatura de sarma, si vei invata sa manevrezi o serie de instrumente specifice acestei minunate indeletniciri.

Total deconectat de preocuparile exterioare, vei re-intra in contact cu pamantul. Vei simti cum timpul curge diferit, cum spatiul elibereaza energie, cum sinele se conecteaza cu natura.

Perioada: 08.07-12.07

Tarif: 650 lei / 5 zile


Mentiune: Pentru rezervarea locului, se percepe avans de 200 RON din costul programului, avans care nu se va returna in caz de neparticipare.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Preturi