CURSURI ONLINE

Robo BRICKS - Inginerie si Robotica

Vezi preturile
…

Intâlneste expertul

Grupa MijlocieMijlocie
1 sedinta pe saptamana, 75 min
Grupa MareMare
1 sedinta pe saptamana, 75 min
Cursurile clasice (offline) de lunga durata sunt sustinute la Centrele noastre pe durata anului scolar (septembrie - iunie). In vacanta de vara, oferim programe intensive de tip Scoala de Vara si Cursuri Online.

Robo Bricks

Programul educational Robo Bricks se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani care sunt indragostiti de Robotica sau care au absolvit Programul GaliLEO Technic (10-14 ani) si Programul Provocarea LEGO (6-9 ani).

Programul are ca principal obiectiv dezvoltarea aspectelor teoretice si practice dobandite pana in prezent din domeniile Tehnologiei, Ingineriei Software si Matematicii, combinate cu elemente de Antreprenoriat si notiuni tehnice in Limba Engleza.

Pe langa intelegerea modului de transmisie a mișcarilor, cursul ii introduce pe elevi in domeniul Ingineriei Software prin dezvoltarea unei gandiri algoritmice și prin implementarea programului algoritmic folosind programarea grafica LEGO® WeDo 2.0. In cadrul fiecarei lectii, elevii vor construi cu ajutorul pieselor LEGO®, un robot complex unic special creat de Young Engineers cu ajutorul pieselor LEGO® pe care il vor programa in conformitate cu functionalitatea solicitata. Majoritatea sarcinilor de programare vor fi efectuate folosind termeni in limba engleza – deci vom invata și limba engleza 😉

Pe de alta parte, notiunile de Mecanica se intrepatrund cu notiuni de Software si Matematica, pentru punerea in miscare a robotilor copii trebuind sa parcurga mai multe etape, cum ar fi: planificarea algoritmilor, formularea de pseudo-coduri, diagramele fluxurilor, programare WeDo, implementari ale diferitelor date de intrare / ieșire, bucle, legaturi multiple, operatiuni cu ajutorul tastaturii, implementari cu senzori, comenzi de calcul etc.

De asemenea, Programul nostru de inginerie ii familiarizeaza pe elevi cu domeniul Antreprenoriatului, introducand notiuni precum: studiu de piata sau pagina de produs, dar si explicandu-le cum functioneaza Google, Microsoft Power Point sau alte aplicatii similare.

Beneficiile acestui Program sunt multiple:

 • Dezvolta gandirea algoritmica & gandirea procedurala;
 • Invatarea terminologiei de inginerie & software in limba engleza;
 • Dezvolta increderea in sine si a sensului de eficacitate proprie;
 • Dezvolta aptitudini de prezentare si educa capabilitatile retorice ale copiilor;
 • Incurajeaza lucrul in echipa in mod eficient și rezolvarea provocarilor.
 • Dobandirea culturii generale in sisteme informatice și media – orientarea catre computer nu doar in sens de joaca;
 • Dezvoltarea gandirii structurate cu accent pe gandirea critica și creativa.
Robotica si Inginerie la Bufnita din Tei
Robotica si Inginerie la Bufnita din Tei

Echipamente necesare:

 • Trusa cu piese Lego originale special creata de Young Engineers asigurata pentru fiecare elev;
 • Tableta pentru fiecare elev.

Centrul SUDULUI

ORAR: Marti, 19:00 - 20:15


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

 • Curs Online

  -
 • Acest curs nu este disponibil online
Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord