CURSURI ONLINE

Protectia datelor personale

Stimati clienti,

Dorim sa va multumim pentru ca ati ales Centrul Bufnita din Tei pentru serviciile sale de educatie nonformala. Pentru o comunicare transparenta si eficienta asupra derularii serviciilor si asupra oportunitatilor pe care le oferim, dorim sa va informam in legatura cu protectia datelor cu caracter personal (“datele”).

La data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare si au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European 2016679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”).

Centrele Bufnita din Tei prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului. Datele pot fi de identificare si de contact, respectiv nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail etc. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate (ex.: furnizarea produselor/ serviciilor, marketing direct – in situatiile in care ne-ati furnizat consimtamantul pentru acesta etc.) si in baza unui temei legal (ex. consimtamantul, executarea contractului, indeplinirea unei obligatii legale etc.). Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor (ex. cand prelucrarea nu a fost legala), dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. cand doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a retrage oricand consimtamantul de marketing direct. Daca doriti sa nu mai primiti informari de marketing de la Bufnita din Tei, va rugam sa transmiteti un email cu acest subiect pe adresa acasa@bufnitadintei.ro. Va multumim! Cordial, Bufnita din Tei

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord