CURSURI ONLINE

Termeni si Conditii

Bufnita din Tei este denumirea comerciala a SC Bufnita din Tei SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Str. Srg. Nitu Vasile nr. 26, et 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/4265/2015, avand CUI 34344785, numita in continuare Bufnita din Tei.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.bufnitadintei.ro, SC Bufnita din Tei SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Dreptul de autor

Continutul siteului www.bufnitadintei.ro este proprietatea SC Bufnita din Tei SRL.

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate informatiile, datele, textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceast website sunt in proprietatea Bufnita din Tei SRL. Aveti permisiunea de a parcurge aceast website si de a reproduce pasaje, fie prin prin tiparire, fie prin afisare pe alte site-uri web sau pagini / conturi de social media, descarcare si distribuire catre terti, insa in toate cazurile numai pentru scopuri informationale si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere totala sau partiala a websiteului www.bufnitadintei.ro nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic. Nu se acorda nici o alta licenta sau drept.

Marci inregistrate. Toate marcile inregistrate prezentate in aceast website sunt fie in proprietatea Bufnita din Tei SRL, fie sunt folosite in baza unui acord comercial si/sau sub licenta de catre Bufnita din Tei SRL. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflata in aceast website.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor si / sau cursurile si activitatile noastre incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: sudului@bufnitadintei.ro. Bufnita din Tei SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Servicii

Bufnita din Tei furnizeaza servicii educationale la distanta constand in cursuri si activitati asa cum sunt descrise in sectiunea https://www.bufnitadintei.ro/cursuri-online/.

Cursurile si activitatile online constau in sedinte video la care participa lectorul colaborator al Bufnita din Tei alaturi de un numar limitat de cursanti. Fiecare curs si/sau activitate detine o pagina dedicata care contine urmatoarele informatii : varsta optima recomandata pentru cursanti, numarul de sedinte lunare, durata fiecarei sedinte, pretul total al abonamentului lunar cu toate taxele incluse si eventualul discount acordat (daca este cazul), formularul de inscriere, formularul de plata, acordul GDPR, orarul si detalii cu privire la continutul cursului / activitatii.

Durata minima a contractului se interpreteaza ca durata unui abonament de o luna (4 saptamani) si poate fi prelungit in mod automat in conditiile in care este achitata contravaloarea unui nou abonament lunar.

Plata abonamentului lunar se poate face cu cardul bancar sau prin virament bancar.

Livrarea serviciului se face prin prezenta cursantului in mod voluntar si consimtit la sedinta video programata conform orarului afisat pe pagina fiecarui curs/activitate. Contractul se considera incheiat si serviciul livrat dupa participarea cursantului la sesiunile video programate. Prin prezenta cursantul confirma ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre Bufnita din Tei.

Politica de Retur

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din Ordonanta de urgenta nr. 342014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Perioada de retragere mentionata mai sus expira in termen de 14 zile de la data incheierii contractului, data care este considerata data completarii formularului de Inscriere la cursurile / activitatile Bufnita din Tei.

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord