Alexandra Tarcu

Hi there!

Ma numesc Alexandra Tarcu si am 28 de ani. M-am nascut si am crescut in Canada, unde la sfarsitul celor 4 ani de studii universitare am obtinut Diploma de Licenta in Arte Dramatice si Teatru. In 2014 m-am mutat la Paris pentru a continua formarea ca om de teatru, urmand cursurile Scolii Internationale de Teatru a lui Jacques Lecoq. De asemenea, in timpul sederii mele in orașul luminilor, mi-am incheiat cu succes studiile de Masterat in Editare literara si Presa culturala la Ecole Superieure de Journalisme de Paris.

In 2017 m-am mutat in Olanda, de unde am lucrat in mai multe proiecte cinematografice in diferite tari (Olanda, Franta, Canada). Am acceptat, de asemnea, si provocarea de a lucra ca asistent de productie cand mi-a fost oferita oportunitatea, din dorinta de a invata cat mai multe despre domeniul meu.

In 2019 m-am mutat in Bucuresti, unde lucrez ca actrita si profesoara de limba Engleza. Sunt posesoare a diplomei de profesor de limba Engleza de la University of Cambridge. Aceasta diploma mi-a permis sa-mi incep cariera de profesor de engleza atat pentru copii cat si pentru adulti, un lucru pe care mi-l doream de mai mult timp.

Sunt foarte pasionata de teatru si de pedagogie si incerc sa imbin ceea ce am invatat in studiile teatrale cu munca mea de profesor. Vreau sa creez o atmosfera dinamica si distractiva, unde copiii sa se simta confortabil, sa invete cu placere si sa nu le fie teama sa se exprime liber.

Vorbesc fluent engleza, romana, franceza si spaniola.

Va astept cu nerabdare la cursurile mele de la Bufnita din Tei – Centrul 13 Septembrie!

Update: din martie 2020 sunt si … online 🙂