Simona Anghel

Simona Anghel este psiholog autonom cu specializarea Psihologie Educationala Consiliere Educationala si Vocationala cu o experienta de 12 ani in educarea si consilierea copiilor.

,,De cand ma stiu am fost inconjurata de copii, mai intai ca fiica de cadru didactic (mama mea fiind profesoara) apoi in calitate de dascal in devenire, urmand cursurile Liceului Pedagogic, specializarea invatator-educator (2003) .Si… nu m-am oprit aici! Am continuat sa aprofundez cunostintele despre dezvoltarea si educatia copiilor urmand cursurile Facultatii de Psihologie din cadrul Univesitatii Bucuresti. Am devenit mamica de doi baieti, alaturi de care retraiesc cu bucurie fiecare clipa a copilariei. Iubesc copiii, imi place sa ii am in preajma, ma intregesc ”.

Vreme de un an a fost consilier scolar pentru ca apoi sa isi continue visul de a cunoaste si insotii copiii in procesul descoperirii de sine in calitatea de Psiholog la un centru de dezvoltare personala a copilului. Dintotdeuna a fost preocupata de educatia ,,altfel” a copiilor incercand sa-i descopere, sa-i cunoasca si sa le fie sprijin in propria devenire. Atelierele de dezvoltare personala sunt expresia experientei acumulate pe parcursul acestor ani.

Este autoarea Programul educational ,,Pasaport de reusita” care cuprinde ateliere de dezvoltare personala stimuland dezvoltarea sociala, emotionala si cognitiva a copilului. Si pentru ca reusita copilul sa fie garantata, programul se adreseaza in egala masura parintilor care sunt invitati sa participe alaturi de copii la ateliere comune parinte-copil.

,,_Sunt activitatile mele de suflet. Cand vad parinti care isi tin copiii pe genunchii impartasind experiente trecute, emotii traite, recunoscand greseli personale, traiesc cea mai mare satisfactie. Sa ii poti aduce impreuna, sa ii ajuti sa se conecteze pentru a ,,hrani” intr-un mod constructiv relatia parinte-copil reprezinta primul pas spre reusita_”.