e² Young Engineers

Acest Program de Robotica si Inginerie aplicata ii ofera copilului tau oportunitatea sa se joace de-a inginerul intr-un mod constructiv, in cadrul unui program revolutionar, e² Young Engineers.

Wow ! Asta da provocare !

Programul este adus in Romania de franciza e2 Young Engineers, care este operationala in peste 12 tari din lume.


e² Young Engineers se deosebeste de programele clasice tip Lego deoarece:

  • copiii invata despre modurile de transmitere a miscarii, construind masini & robotei care se deplaseaza, cu ajutorul motoraselor si bateriilor Lego.
  • prezinta si explica subiecte din domeniile stiintei, tehnologiei, ingineriei, artei si matematicii (STIAM) prin utilizarea jocurilor si modelelor aplicative pentru demonstrarea teoriei scolare din domeniul real si uman.
  • e2 Young Engineers nu vizeaza doar distractia, ci si imbogatirea cunostintelor din teoria scolara si deprinderea de aptitudini legate de gandire, inventivitate, incredere in fortele propri.
Robotica la Bufnita din Tei
Robotica la Bufnita din Tei

La acest atelier de robotica si inginerie copilul tau va invata despre: forta de inertie, forta centrifuga si centripeta, legea actiunii si reactiunii, masa si gravitatia, tipuri de transmisii, angrenaje, circuite electronice, motoare electronice, vibratia, simetria si asimetria, istoria aviatiei si multe altele.

Nu trebuie sa achizitionezi nimic! Pe timpul fiecarei lectii din cadrul activitatii Atelier de robotica si inginerie, copilul dvs va avea propriul sau kit cu piese Lego Tehnic, special creat de catre e2 Young Engineers.

Inginerie la Bufnita din Tei
Inginerie la Bufnita din Tei

Date Statistice despre cursurile de Robotica

Urmatoarele rezultate au fost obtinute pe baza unui studiu statistic facut cu participantii la programele educationale e2 Young Engineers:
• 88% dintre copiii care au participat la programele educationale e2 Young Engineers au obtinut punctaje la matematica intre 85 si 100.
• Exista o legatura clara intre participarea la programul e2 Young Engineers si succesul obtinut la scoala, precum si la dezvoltarea unui set de cunostinte si aptitudini.

Robotica la Bufnita din Tei
Robotica la Bufnita din Tei

Similar Posts