Din luna septembrie

text
text

Din aceasta toamna ne inmultim … cu doi.

Dupa experienta acumulata in aproape 5 ani de cand fiintam in sudul capitalei, avem increderea ca putem replica modelul nostru de educatie nonformala si in alte sectoare. Aceasta incredere ne-a fost insuflata in primul rand de copii si de parinti, de aceia care sunt in centrul eforturilor noastre si ne valideaza munca si misiunea. Un nou centru Bufnita din Tei va fi deschis din septembrie pe Calea 13 Septembrie nr. 89, vis-a-vis de Hotel Marriott si la 2 pasi de Catedrala. Un loc nou in care sa cunoastem oameni noi, idei noi, povesti noi. Suntem nerabdatori sa incepem acest capitol provocator din viata noastra, cu convingerea ca vom scrie o poveste frumoasa, cu personaje interesante si cu intamplari demne de impartasit.

Activitati

Toate activitatile care ne-au consacrat ani de zile in zona Sudului se vor desfasura si in centrul din Calea 13 Septembrie: programe de dezvoltare personala – sustinute de psiholog acreditat si cu experienta solida in domeniu; actoria – care ne dezvaluie arta de a te pune in pielea altuia, dar mai ales de a te simti bine in propria piele; artele vizuale – cu tehnici de creatie diverse precum pictura, desenul, modelajul; limbile straine – cu metode moderne si interactive bazate pe invatarea experientiala; sahul – care ne invata ca cea mai eficienta competitie este cea cu tine insuti; informatica – care include cursuri de operare, programare si algoritmi, design si aplicatii mobile; robotica si ingineria – program STEM elaborat pe mai multe etape de dezvoltare; matematica – program de aritmetica mentala orientat catre o dezvoltare cognitiva armonioasa, pe langa performante evidente in efectuarea calculelor mentale rapide.

Cursuri Centru 13 Septembrie

Deschidere

Dupa cum se vede, suntem pusi pe fapte … dar sa lasam faptele sa vorbeasca de la sine. Vom putea sa ne cunoastem si sa ne impartasim ideile cu ocazia Zilei Portilor Deschise pe care o vom organiza la inceputul lunii octombrie, la o data pe care o vom anunta ulterior; dupa care … poarta va ramane deschisa, asteaptand cu nerabdare sa va conduca spre marea aventura a cunoasterii ! Cei care intrati, luati toate sperantele cu voi 🙂

Pana atunci, din data de 9 septembrie va asteptam la locul faptelor pentru a ne cunoaste.

Inscrierile la activitati se pot face online sau in mod direct pentru fiecare Centru:

  • Calea 13 Septembrie – email: 13septembrie@bufnitadintei.ro, tel. 0756-04.28.27
  • Sudului – email: sudului@bufnitadintei.ro, tel. 0751-02.03.62

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Similar Posts