Limba Engleza pentru Adolescenti si Tineri – Pearson English Interactive

Intâlneste expertii

Oana Sava

Citeste despre profesor

Anul scolar 2022-2023

Pearson English Interactive

Curs online de Limba Engleza
Acest curs este destinat persoanelor cu varsta peste 14 ani, fiind structurat pe patru Module (niveluri de cunostinte) care asigura invatarea limbii engleze de la stadiul de incepator A1 pana la nivelul B2+, nivel la care un vorbitor devine independent si se poate perfectiona autonom. Cursul are la baza platforma digitala Pearson English Interactive 2.0. Aceasta platforma abordeaza si dezvolta toate abilitatile: ascultarea, vorbirea, scrierea, citirea, prin parcurgerea de activitati dedicate, bazate pe exercitii scrise si materiale video incitante.
Platforma digitala de Limba Engleza

Cu ajutorul acestei platforme performante si interactive, dublata de materiale video, invatarea limbii engleze in format digital nu a fost niciodata mai atractiva si mai facila. Va provocam sa descoperiti impreuna cu noi cat de frumoasa este limba engleza si cat de usor se poate invata din confortul propriei locuinte, din hotel, din vacanta … practic, de oriunde.

Corporatia Pearson din USA este lider global in furnizarea de servicii suport in educatia digitala, prezenta in peste 70 de tari. Printre produsele sale cele mai populare se regasesc Platforma Pearson English Interactive 2.0 si Scolile Virtuale.

Platforma ofera un vehicul eficient de invatare si un instrument performant de testare si monitorizare a evolutiei cursantilor. Este un mediu 100% online, care ofera posibilitatea de a invata limba engleza atat cu asistenta din partea unui profesor, cat si in mod autonom, in functie de preferinte & obiective.

Pearson English Interactive 2.0 este aliniata la criteriile de apreciere a cunoasterii limbii engleze conform Global Scale of English si Common European Framework of Reference. Cele 4 Module faciliteaza parcursul de la CEFR A1 la B2+, fiecare din cele 4 Module corespunzand acestor 4 niveluri de cunoastere a limbii A1 – A2 – B1 – B2. Fiecare lectie este centrata pe un obiectiv de invatare clar definit si este asistata de personajele din fimele dedicate, care ofera oportunitati suplimentare de practica in comunicare.

2 tipuri de invatare

Invatare asistata de profesor

Cursul se poate achita in transe lunare (de tip abonament) la pretul de 490 lei sau 440 lei daca abonamentul se achita in primele 7 zile ale lunii de curs.

Oferim Discount 10% pentru parintii si/sau fratii copiilor abonati la cursurile Bufnita din Tei. * Se adauga costul suportului de lucru, Platforma Pearson English Interactive 2.0, respectiv 165 lei per Modul.

Invatare autonoma

Oricare din modulele Platformei Pearson English Interactive 2.0 pot fi achizitionate separat (fara a face parte dintr-un curs asistat de profesor), costul acestuia fiind 190 lei.

Preturi