Tabara de Teatru 2024

Intâlneste expertii

Oana Bineata

Citeste despre profesor

Exploratori de 7 – 12 ani …mobilizarea!

28 iulie – 2 august 2024

Tabara de Vara din Delta

Tabara de Teatru & Actorie, 28 iulie – 2 august 2024

Tabara de Teatru & Actorie

Dragi Copii, Dragi Parinti,

Delta Dunarii gazduieste mai mult de 360 de specii zburatoare si 45 de specii inotatoare in numeroasele sale lacuri. Acesta este locul unde milioane de pasari din diferite colturi ale lumii vin sa se cuibareasca.

De anul acesta o noua specie se va cuibari aici, imbogatind fauna acestui habitat aflat in patrimoniul mondial al UNESCO. Noua specie se caracterizeaza printr-o curiozitate fara margini, veselie molipsitoare si dorinta de a experimenta. Denumirea sa stiintifica este “Tabara de Teatru Bufnita din Tei” 🙂

UNESCO va fi uimita sa descopere abilitatile de adaptare ale acestei noi specii …caci Tabara de Teatru isi propune sa se integreze in peisajul mirific al zonei si sa se hraneasca cu energia acestor locuri. 

Programul Taberei imbina activitati diverse, centrate pe jocuri de grup si pe deplasari in natura, vedete fiind atelierele zilnice de teatru si sesiunile zilnice de inot in piscina.

Ne vom deschide inimile si mintile si vom pleca intr-o calatorie magica de cunoastere si autocunoastere. Intre actorie si balaceala, ne vom mai ocupa timpul cu o excursie pe canalele Dunarii, partide de pescuit, vizite la obiective turistice din zona, dansuri si jocuri sportive. Serile vor fi presarate cu momente dansante, karaoke, jocuri de societate, iar ultima seara ne va pune creativitatea la incercare: Focul de Tabara traditional va fi inlocuit cu un Foc de Tabara inovativ…din dorinta de a participa la protejarea biodiversitatii Deltei.

Detalii organizatorice:

  • Pentru copii de 7-12 ani
  • Pensiunea Sorin, Murighiol
  • Pret: 2.300 RON / copil (transportul inclus, cu trenul)
  • 6 zile, 5 nopti in intervalul 28 iulie-2 august 2024
  • Taxa de inscriere 500 RON se achita pana pe 15/03
  • In caz de retragere, taxa nu se returneaza
  • Diferenta se va achita in max 4 rate lunare consecutive
  • 50 lei reducere frati

Inscrie-te din timp si ofera-i celui mic o vacanta memorabila.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Preturi