Sahul – un instrument de dezvoltare personala

Intâlneste expertul

Christiansen Sava

Citeste despre profesor

Dezvolare personala prin jocul de Sah

Pepiniera sahista Club Hannibal – Bufnita din Tei

Valorificand aptitudini precum asumarea erorilor personale, reintrarea in joc dupa un esec, punerea in practica a unei strategii, sacrificiile care merita facute pentru a ajunge la success, tabla de sah cu cele 64 de casute ale sale reprezinta o lume in miniatura, unde viata se deruleaza cu ale sale bune si mai putin bune, scopul final fiind atingerea unei stari de echilibru si reusita.

Dezvoltare Personala prin Sah
Dezvoltare Personala prin Sah

Antrenamentul specific jocului de sah influenteaza pozitiv un set de parametri cognitivi, cum ar fi atentia, memoria, capacitatea de concentrare, rezolvarea problemelor, gandirea critica sau luarea deciziei – elemente esentiale pentru dezvoltarea personala a copiilor.

Centrul Bufnita din Tei va propune un program pepiniera, derulat in parteneriat cu Clubul de Sah Hannibal, in care sah-ul este un instrument eficient de dezvoltare personala. Cursantii vor fi angajati in activitati educationale specifice dezvoltarii personale, bucurandu-se in paralel de partide antrenante de sah cu colegii. Instructorul de sah va analiza momentele cheie din timpul partidelor de joc din perspectiva obiectivelor de dezvoltare personala, precum si in sensul dezvoltarii competentelor sahistice.

Toți participanții primesc statutul de membru Bronz al Clubului Hannibal și un caiet de exercitii individual.

Cursantii care parcurg in intregime stagiul minim de 12 luni in pepiniera vor avea ocazia de a fi inclusi in programul de antrenamente pentru sportivi si de a-si duce pasiunea la un nivel superior.

Dezvoltare personala prin Sah – ORAR

Centrul SUDULUI – o sedinta pe saptamana

  • LUNI 17.30-18.20 grupa 8 -12 ani
  • LUNI 18.30 – 19.20 grupa 12-15 ani
  • VINERI 17.30-18.20 grupa 8 -12 ani
  • VINERI 18.30 – 19.20 grupa 12-15 ani

In functie de evolutie si interes, cursul se poate derula si cu frecventa bi-saptamanala.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Preturi