Atelier de antrenament al mintii

Prescolari

1 sedinta pe saptamana, 60 min. sedinta

Mijlocie

1 sedinta pe saptamana, 60 min. sedinta

Stiinta este … Wow!

Lumea din jurul nostru este fascinanta si plina de mistere care asteapta sa fie explorate. Si cine sa le exploreze mai bine decat cei mici, care au o curiozitate innascuta si un spirit de observatie … invers proportional cu marimea lor 🙂

Daca te „stii cu musca pe caciula”, te invitam sa iti pui in valoare aceste abilitati la un curs de stiinta distractiva, plin de surprize, provocari si experimente ce par desprinse din lumea magicienilor, cursul fiind structurat pe trei module:

Modulul de Fizica si Chimie

Copiii vor invata despre ustensilele de laborator, vor intelege notiunile de apa, aer, foc, nisip, vor afla lucruri interesante despre atomi si molecule, amestecuri miscibile si nemiscibile, dar si fenomene precum dizolvare, topire, agitare.

Modulul de Astronomie

Cei mici vor avea ocazia sa calatoreasca prin univers si sa descopere nenumarate constelatii si galaxii, sa afle care sunt cele mai puternice telescoape din lume si ce pot sa faca acestea, sa inteleaga o serie de fenomene astronomice.

Modulul de Biologie si Prim ajutor

Dupa explorarea universului nemarginit, revenim cu picioarele pe pamant si ne cufundam in lumea microscopica. Vom fi fascinati de cat de diversa si complexa este viata pe pamant.

ORAR

Centrul Sudului:

  • Miercuri, 15:15-16:15 Grupa 5-7 ani
  • Miercuri, 16:30-17:30 Grupa 8-10 ani

Centrul 13 Septembrie:

  • Vineri, 17:15 – 18:15 Grupa 5-7 ani
  • Vineri, 18:30- 19:30 Grupa 8-10 ani
Preturi