Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Back to school – Program 2016-2017

Back to School … final de vara, sfarsitul vacantei, senzatia de pierdere a libertatii … Stiu, am trecut si eu prin asta. Nu e cel mai placut lucru. Din fericire, nu e nici cel mai rau :).

De fapt, departe de a fi cel mai rau, putem sa il facem suportabil si constructiv daca ne folosim de diverse tehnici de integrare gen: jocuri si povesti cu tematica scolara, activitati educativ-distractive, proiecte amuzante in echipe – practic reproducerea scolii in mediu si limbaj ludic. Dar cu scop cognitiv.

Programul Back to School al Bufnitei din Tei confera copilului tocmai aceste elemente necesare ale invatarii, care raspund nevoilor primordiale ale copilului: sentimentul de libertate, detinerea controlului in alegerea activitatilor care il intereseaza, dorinta de a descoperi lumea.

Oferta imbina activitati din domenii precum limbile straine, stiinta, arta si creativitate. Toate transpuse in limbajul jocului, din cate cunoastem pana in prezent, singurul instrument eficient prin care oamenii mici invata sa devina oameni mari fara rezistenta si fara temeri.

Profesorii nostri, care ne reprezinta si pun in practica acest crez, sunt specialisti in domeniile lor – dupa cum se poate consulta pe site, la sectiunea dedicata- si nu se dau in laturi de la provocatoarea misiune de a “da in mintea copiilor”.

Va invitam sa consultati rubrica “PROGRAM 2016 – 2017” pentru a va alege cursul dorit pentru noul an scolar.

Acest program se va completa cu o multitudine de activitati creative, sub forma de ateliere punctuale sau modulate in 2-4 sedinte, ateliere care vor fi publicate / promovate pe site si Facebook, inainte de lansare.

Pretul cursurilor / activitatilor este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat pentru fiecare curs / activitate reflecta discount-ul de 10{f5d131217ffb8b0e84fa3ea66c11f12aa042bae65b6fdd14e7ccbe44dd26aa9b} aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.


Si nu uitati un aspect important – pentru a va rasplati fidelitatea, Bufnita din Tei impreuna cu Grand Arena Mall au pregatit o surpriza pentru Noul An scolar: incepand cu 1 octombrie, in zilele de luni si miercuri, toti abonatii Bufnitei din Tei vor avea acces gratuit la patinoarul de la etajul 1 al Grand Arena Mall!

Vino la Bufnita din Tei si …. descopera lumea!

Similar Posts