Sunt un Club de activitati creative si recreative pentru copii mai mici si mai mari. Contrar asteptarilor, m-am cuibarit in cladiri luminoase, chiar la strada, cu o amenajare placuta ochiului si mintii. In sectorul 4, ma gasiti la Piata Sudului (langa Scoala 190) si in sectorul 5 pe Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Hotel Marriott.

Abordarea este diferita de cea din sistemul formal (scoala) prin oferirea de activități interactive, motivante si antrenante, in grupe mici de copii, care permit un grad mare de personalizare in functie de varsta si de interese. Avantajele acestui tip de educatie apar pe fondul unei libertati mai mari de exprimare si explorare, care cultiva abilitati si deprinderi solide, ce pun bazele unei dezvoltarii armonioase si durabile a tinerilor invatacei.

Limbile straine (engleza si germana), dezvoltarea personala, arta (pictura, actoria, hand-made), ingineria si robotica, informatica, sahul, matematica mentala, activitati de tip atelier senzorial si artizanal, chiar si Yoga pentru copii sau coaching educational … toate aceste minunatii sunt in centrul preocuparilor mele.

Si pentru ca nu sunt o bufnita oarecare, ci una care prefera umbra ramurilor de tei, vei vedea ca am obiceiuri neobisnuite; de exemplu, imi place sa filozofez pe diverse teme, sa construiesc, sa mesteresc, dar si sa ma delectez cu delicatul “parfum al teilor in floare”.

A-propos, stiai ca pentru unele popoare din trecut teiul simboliza altruismul si exista credinta ca ii face pe oameni sa spuna adevarul? In diverse regiuni ale lumii teiul este considerat in continuare un copac sacru.

La fel, si Teiul meu e magic, poate sa ii invete pe copii multe lucruri, prin indeletniciri educative si amuzante care le vor stimula creativitatea. Avem mai de toate; te invit sa decoperi pe site-ul meu cat de nemarginit este universul educatiei.

Astept, dara, interlocutori cu care sa fac schimb de idei si carora sa le impartasesc din intelepciunea mea.

Fa o alegere care sa conteze pentru viitorul celui mic.

Vino aici cu copilul tau. Va invata si se va distra cu povestile mele pline de talc!


Vezi aici Orarul complet

ORAR Centru SuduluiORAR Centru 13 Septembrie

Similar Posts