ROBOTICA si INGINERIE

Intâlneste expertul

Acest Program de Robotica si Inginerie aplicata ofera copiilor oportunitatea sa se joace de-a inginerul intr-un mod constructiv, in cadrul unui program revolutionar, e² Young Engineers. Programul este adus in Romania de franciza e2 Young Engineers, prezenta in peste 12 tari din lume, care vizeaza imbogatirea cunostintelor din teoria scolara si deprinderea de aptitudini legate de gandire, inventivitate, incredere in fortele proprii. Trainerii prezinta si explica subiecte din domeniile stiintei, tehnologiei, ingineriei, artei si matematicii (STEM) prin utilizarea jocurilor si modelelor aplicative pentru demonstrarea teoriei scolare din domeniul real si uman.

Programul se deruleaza sub forma a doua categorii de cursuri:

Provocarea ROBO, pentru copii de 6-9 ani
GALILEO Tehnic, pentru copii de 10-13 ani


ORAR

Centrul SUDULUI

Provocarea ROBO Vineri 16:45-18:00 SAU Vineri 18:15-19:30

GALILEO Tehnic: Miercuri 18:15-19:30

Centrul 13 SEPTEMBRIE

Provocarea ROBO: Marti 17:30-18:45

GALILEO Tehnic: Marti 19:00-20:15

CE INVATAM ?

Provocarea ROBO prezinta elevilor concepte teoretice si aplicatii practice, detalii despre viata marilor oameni de stiinta și a inventatorilor. Ne folosim de poveștile acestora pentru a-i inspira si a-i educa pe tinerii noștri ingineri. Subiecte studiate: legile fizicii, forta centrifuga, forța centripeta, forta de inertie, energia cinetica, energia potentiala, principiul actiunii si reactiunii, forta de ridicare, cuplul, punctele de parghie, distributia sarcinii, conservarea fortei, impuls unghiular si altele. Elevii deprind abilităti matematice, esentiale pentru a face calculele stiintifice, necesare pentru a-si construi modelele.

GALILEO Tehnic se bazeaza pe notiuni de matematica, fizica si inginerie. Trainerii predau mecanisme de inginerie precum: sisteme de transmisie cu canale multiple, coordonare mecanica, miscarea unui corp in jurul unei axe de rotatie, centrul de greutate si punctul de sprijin, diferite implementari cu clichet, scaderea nivelului de energie, reciclare, implementari limitate ale curelelor de transmisie si multe altele.

Preturi