Bufnita nu da teiul pe florile de cires, dar nici nu rezista la mirosul lor imbietor 🙂

Limba Japoneza – de la Initiere la Avansati

Tara Soarelui Rasare pare un taram fabulos, dominat de contraste: mitologie, legende, traditie si obiceiuri stravechi se contopesc in mod foarte natural cu o civilizatie ultra-moderna si tehnologie de ultima generatie. Calatoria Japoniei de la un tinut indepartat si obscur de acum un secol si jumatate la actuala superputere economica este la fel de fabuloasa.

Influenta pe care a avut-o aceasta natiune incredibila asupra lumii moderne este deloc de neglijat. Abundenta simbolurilor culturale care au migrat in cam toate culturile occidentale este o dovada vie: sushi, gheisa, manga, pokemon, floarea de cires, haiku, ikebana, karaoke, sumo, seppuku, karate, judo, sunt doar cateva din emblemele culturale ale acestui spatiu cu adevarat atemporal.

Japonia este prezenta in foarte multe tari europene prin investitii masive si o mare diversitate de proiecte socio-culturale. Cunoasterea limbii japoneze ofera acces la acest spatiu cultural bogat, dar si oportunitati reale de cariera. Este un pariu castigator pentru viitor prin numeroasele posibilitati pe care aceasta le ofera: burse de studiu in Japonia la cele mai prestigioase universitati, obtinerea atestatului international, participarea la concursuri organizate de Ambasada Japoniei, si mai departe posibilitatea de a lucra la companii de top japoneze prezente atat in România, cat si in strainatate: JTI, Makita, Toyota, Asahi, Koyo etc.

Un parcurs intreg de invatare a limbii japoneze la Bufnita din Tei cuprinde cinci module, fiecare derulandu-se pe parcursul unui an scolar. Detalii AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Similar Posts