De ce un Curs de Matematica?

La inceput a fost surpriza, apoi frustrarea, apoi … acceptarea.
Da, a devenit o realitate acceptata ca noi, parintii, nu prea mai “facem fata” temelor si exercitiilor la Matematica. Complexitatea sau mai degraba noutatea abordarii problemelor matematice ne pune rabdarea la grea incercare.

Tocmai pentru ca intelegem aceasta situatie, am infiintat acest Club de care sa beneficieze atat copiii, cat si … parintii ? . Parintii se vor mai degreva de unele sarcini, iar copiii vor avea sansa de a studia matematica intr-un mod interactiv, urmarind in permanenta corelarea notiunilor teoretice cu exemplele practice.

Ne vom departa de atmosfera scolareasca a meditatiilor clasice si vom incerca sa-i facem pe copii sa iubeasca matematica, sa perceapa frumusetea logicii care o guverneaza si sa inteleaga ca in matematica, ca si in viata, orice ecuatie are o rezolvare!

Copiii vor intelege matematica ca pe o stiinta cu aplicabilitate directa, imediata si permanenta in viata lor si nu ca pe un domeniu care are de-a face cu notiuni abstracte.

Frecventa potrivita va fi recomandata de profesor, dupa evaluarea preliminara. Grupele se organizeaza cu minim 4 si maxim 5-6 copii.

Similar Posts